generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Nu vă mai vărsați frustrările pe Eva Măruță. Nefericirea voastră e problema

Eva Măruță, mesaje, hateri, Tati Part-Time, film românesc, film privat, frustrare, cover

O parte din internetul românesc s-a scrântit la cap și a început să o critice pe Eva Măruță. Cine este Eva Măruță? Este fetița lui Cătălin și a Andrei Măruță. Cu ce se ocupă Eva Măruță? Pe lângă faptul că își trăiește copilăria la cei 8 anișori, aceasta are rol principal în filmul “Tati Part-Time”. Indiferent de cum ar fi jucat un copil de 8 ani într-un film, nu ai nicio permisiune, nici pe internet, nici în realitate, să comunici mesaje descurajatoare la adresa micuței.

Frustrarea unora este că Eva ar fi prins rol principal, pe pile, într-un film privat. Că Eva nu ar avea talent, că nu trebuia să joace ea în film și că totul e pe pile în lumea asta. Gurile rele zic că familia Măruță face bani de pe urma Evei. Așa, și? Muncă în familie, bani în familie! Și nu, nu se numește exploatare!

Citește și: “Tati Part-Time”, comedia pe care merită să o vezi la cinema alături de cei mici. Recenzia filmului

De menționat este faptul că filmul nu a fost realizat din bani publici, ci din bani privați. Posibil ca filmul să producă foarte mulți bani pentru investitori, dar la fel de bine putea fi un eșec total. Peste 230.000 de oameni au văzut filmul la cinema, “Tati Part-Time” fiind pe locul 1 în box office-ul românesc pentru a doua săptămână la rând.

Mesajele răutăcioase la adresa Evei Măruță nu se opresc

Indiferent de cum ar fi stat lucrurile, din bani privați poți face orice. Cum s-ar spune, dacă vrei, pe banii părinților poți sta și în cap. Mesajele la adresa Evei Măruță curg fără număr, iar micuța va crește și va înțelege că uneori oamenii nu au empatie, ci doar lovesc cu putere, prin cuvinte, către un pui de om care se află la începutul vieții și, de ce nu, carierei cinematografice.

Citește și: Cătălin Măruță și echipa filmului “Tati Part-Time”, întâlnire cu fanii la Ploiești Shopping City – VIDEO

De când s-a lansat filmul “Tati Part-Time”, mica actriță, Eva Măruță, primește cuvinte jignitoare din partea unei tabere de hateri. Haterii sunt trecuți, în multe dintre cazuri, de prima tinerețe și au la purtător frustrări pe care și le exprimă în online, cu direcție către o fetiță de 8 ani.

Fetița are părinți celebri, adică pe Cătălin și Andra Măruță. Mulți dintre hateri spun că Eva a primit rol principal pe pile. Sunt hateri care susțin că toți copiii ar fi trebuit să aibă șansa de a juca în “Tati Part-Time”. Filmul a fost realizat din bani privați, adică din ce a avut familia Măruță prin buzunare, plus parteneriate, plus alți asociați.

Exemple de mesaje deplasate care fac referire la Eva Măruță

Nici nu contează dacă ați văzut sau nu filmul “Tati Part-Time”. Tot ce contează e să nu faceți parte din acea tabără a haterilor care, în mod aproape agresiv, au lăsat mesaje deplasate la pe pagina publică a Evei Măruță.

Totuși, dacă aveți frustrări cât casa și aveți impresia că Eva este vinovată pentru nefericirea voastră, vă înșelați amarnic. Dacă ați scris sau vorbit urât despre Eva Măruță, de fapt, sunt șanse mari să fi vorbit tot despre voi. Doar că nu v-ați dat seama. E recomandat să discutați cu un psiholog care să vă îndrume pe drumul cel bun. Vă va ajute să nu mai scrieți tâmpenii pe net.

Să vă gândiți, voi, haterilor, că Eva, acum sau mai târziu, va căuta pe internet să vadă ce a spus lumea. Și, din păcate, va găsi comentariile alea răutăcioase. Cu ceva noroc și părinți zdraveni la cap, va fi ajutată să nu creadă toate balivernele, însă va ști că există răutăți prea mari în societate.

Libertatea e prost înțeleasă, mai ales pe internet

E simplu să arunci cu mizerie în tot ceea ce vezi pe internet. Libertatea de exprimare e prost înțeleasă, iar din lipsă de educație internetul a devenit locul unde mulți își varsă frustrările fără cap.

E ok să îți verși frustrările. E ok să critici, mai ales constructiv. Totuși, e absolut nepotrivit să scrii mizerii pe contul de Facebook al unei fetițe de 8 ani.

Chiar dacă fetița respectivă se numește Eva Măruță și chiar dacă e vorba de o fetiță cu părinți celebri, asta nu înseamnă că poți să folosești expresii de șantier la adresa ei.

Citește și: Andrei Volosevici, fapte bune în comunitate. 60 de invitații duble către cultură și educație prin Leapșa Binelui

Nu știu cum de Cătălin și Andra Măruță se abțin atât de bine de la tot acest atac online la care asistă încă de când s-a lansat filmul “Tati Part Time”.

În realitate lucrurile nu s-ar fi întâmplat chiar așa. În realitate, orice părinte ar fi penalizat orice fel de acuză adusă la adresa propriilor copii.

Pe internet ne dăm “inteligenți” și scriem, în multe dintre cazuri, pentru că vrem atenție și scandal. Chiar dacă pare că pe internet fiecare poate să fie oricine, nu e chiar așa. E suficient ca cineva să depună o reclamație.

Pedepse pentru toate profilele de Facebook care au scris mizerii?

Gândiți-vă la miile de mesaje jignitoare la adresa micuței Eva Măruță. Dacă se pun Măruță și Andra pe dat în judecată toate acele profile care au scris mizerii pe internet despre fata lor?

Pare imposibil? Nu e deloc! Și bine ar face să pună în practică un astfel de manifest. Poate se mai potolește lumea din vorbit prost și fără rost.

Apropo, și familia Zurli are un film la cinema. Joacă fetița lui Morar în el. O să vă luați și de micuța Roua? Poate nu! Poate vă învățați lecția și faceți chestii utile cu viața voastră.

Citește și: Romina, VTM – filmul care nu este despre maneliști și cocalari, unde nimeni nu înjură, plus păcănele

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content