generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Cum poți obține bifă și verificare pe Linkedin cu pașaportul biometric prin NFC

bifă pe Linkedin, verificare profil, verificare profil Linkedin, verificare cu pașaportul, pașaport biometric, tehnologia NFC, Persona

Deții un cont de Linkedin și vrei ca profilul tău să aibă bifă? Poți obține verificarea profilului de Linkedin cu ajutorul telefonului și al pașaportului biometric. Pașaportul trebuie să fie valabil și să aibă cip. Pașapoartele biometrice stochează, în mod digital, date personale.

Procesul de verificare a profilului de Linkedin durează aproximativ 5 minute. Folosind un telefon cu NFC și pașaportul biometric, vei obține bifa de la Linkedin instant. În cadrul materialului video de pe “Ce zice John?” vezi toți pașii pe care îi ai de făcut.

Cum poți obține bifă pe Linkedin cu pașaportul biometric

Platforma Linkedin, nu la fel de populară ca Instagram și Facebook, îți oferă bifă în mod gratuit printr-o procedură de verificare cu pașaportul biometric. Există mai multe modalități de verificare a profilului de Linkedin, însă ne vom concentra atenția asupra verificării identității cu pașaportul biometric.

Cipul din pașaportul biometric

Cipul din pașaportul biometric are stocate anumite date cu caracter confidențial care pot fi citite cu ajutorul tehnologiei NFC. Dacă poți efectua plăți contactless cu telefonul, cel mai probabil vei putea folosi verificarea profilului de Linkedin cu telefonul și pașaportul.

Folosește un telefon cu NFC și pașaportul tău cu cip pentru a-ți verifica identitatea pe Linkedin. În urma verificării, profilul tău va avea bifă pe Linkedin. Serviciu este gratuit și durează aproximativ 5 minute. Pașaportul trebuie să fie valid și să aibă cip pentru ca datele să poată fi citite de către telefon cu ajutorul tehnologie NFC.

Video și montaj: Pam Pam Media

Citește și: Ce este NPC și cum fac bani din asta creatorii de conținut de pe TikTok

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content