generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Salut! Numele meu este John Cristea

 

john cristea

 Sunt fondatorul emisiunii Generația lui John. De fapt, sunt mai mult de atât. Mi-am dorit mereu să mă fac auzit. Să ajung cineva și să schimb lumea. 

Generatia lui John este un format de emisiune dedicat tinerilor din România. Emisiunea a luat naștere pe data de 10 septembrie 2012, din dorința ca tinerii să aibă oportunitatea de a se face auziți, de a-și spune punctul de vedere și de a nu rămâne blocați într-un vis inexistent. Emisiunea le dă tinerilor curajul de a crede în ei și în visurilor lor. Atunci când nu există un vis, avem grijă să aducem în discuție sugestii clare.

Publicul emisiunii este unul tânăr, Generația lui John având telespectatori cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, deși, fie vorba între noi, părinții și bunicii nu ratează nicio emisiune.

Emisiunea este de luni până vineri, cu difuzare de la ora 19:00, pe postul local de televiziune Prahova TV, dar și online, pe Facebook, acolo unde mai bine de 20.000 de fani așteaptă tot mai multe informații despre tinerii talentați care iubesc performanța și doresc să evolueze constant. Emisiunea durează aproximativ 55 de minute și conține mai multe părți: prezentarea invitatului, introducerea temei dezbătute, dezbaterea temei, promovarea invitatului, rubrica “Aș/N-aș vrea” și concluziile.

Alegem temele emisiunii în funcție de invitat, pentru ca acesta să se simtă confortabil și să aibă o experiență de televiziune memorabilă. Mai exact, invitatul este subiectul principal al emisiunii.

Pe scaunul de invitat au luat loc pictori, muzicieni, bloggeri, vloggeri, olimpici, scriitori, make-up artiști, sportivi, profesori, părinți si orice alt om care este lucrător de tineret sau are legătură cu tinerii. 

Căutăm cei mai creativi tineri din Prahova şi împrejurimi. Dacă te simţi plin de energie şi eşti implicat în proiecte îndrăzneţe despre care vrei să ştie toţi cei de vârsta ta, atunci nu mai sta pe gânduri. Completează cu atenţie formularul şi poţi avea şansa să fii invitat în emisiunea “Generaţia lui John”. Ideile tale pot fi parte din schimbare!

Skip to content