generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

“Tati Part-Time”, comedia pe care merită să o vezi la cinema alături de cei mici. Recenzia filmului

tati part time, comedie, film românesc, Eva Măruță, recenzie tati part time, film pentru copii, recenzie, proiecție

Filmul “Tati Part-Time” este o comedie pe care merită să o urmărești alături de cei mici. Las aici recenzia filmului și câteva cuvinte despre Eva Măruță care a avut rol principal în filmul românesc.

Filmul e și comedie, dar e și educație pe pâine. Educație pentru părinți și pentru viitorii părinți. Într-o notă ușor simpatică, filmul “Tati Part-Time” dezvăluie traumele adulților și grija pe care merită să le-o oferim celor mici.

Nu am mai văzut de multă vreme sala full la cinema. Mi-am luat bilet pe ultima sută de metri la “Tati Part Time” și am prins loc pe rândul 2.

Citește și: Filmul Barbie. Recenzie scrisă de către un bărbat despre lumea femeilor roz

Nu înțeleg de ce mai există rândurile 1, 2, 3 și poate chiar și 4 din moment ce trebuie să-ți sucești gâtul ca să vezi ceva. Nici nu vreau să vă povestesc în ceață am văzut filmul la Cinema City. În fine, e vina mea că nu mi-am luat bilet din timp. Totuși, desființați rândurile alea din față că sunt degeaba!

Am văzut filmul “Tati Part Time” încă de pe 2 ianuarie, la Cinema City, în Afi Ploiești. Am vrut să nu ratez startul, mai ales că mi-am propus să scriu câteva rânduri despre comedia în care joacă Eva Măruță.

Filmul e fără înjurături, așadar safe pentru cei mici

Vă mărturisesc că mă așteptam să fie un film slăbuț. Nu știu cum, dar chiar și de pe rândul 2 tot am râs, chiar în hohote în anumite momente. Firul poveștii nu e unul chiar atât de previzibil, iar Iustin (Alex Bogdan), tăticul part time, își joacă foarte bine rolul.

Dacă mergeți cu cei mici la film e totul safe, ca să zic așa. În film nu se înjură, există nenumărate momente în care se punctează felul în care am fost crescuți mulți dintre noi și cum ar fi bine să crească copiii din ziua de azi.

“Tati Part-Time” e comedie pentru întreaga familie

“Tati Part-Time” e comedie nu doar pentru că întreaga familie poate râde copios la multe dintre replicile lui Iustin, ci mai ales pentru că Maya (Eva Măruță) joacă foarte natural și are replici care te fac ba să fii serios, ba să râzi fără oprire.

Matei Dima și Letiția Roșculeț au scris texte nu bune, ci absolut geniale. De ce le văd geniale? Pentru că textele par a fi suficient de potrivite pentru a fi privite și de către înalta clasă a societății, cât și de către cei care nu știu să pună diacritice și nici la școală nu prea au fost.

Raluca Aprodu e domnișoara director în Tati Part Time. Și, evident, prezența ei poate mulțumi mai toți tăticii care au venit, mai mult cu forța, la film.

George Ivașcu te duce ușor cu gândul la Clanul, dar efectul trece rapid, mai ales dacă te lași purtat de comedie, fără să-i cauți prea multe defecte.

Eva Măruță e un copil la început de carieră

Deși am citit recenzii negative despre Eva Măruță pe pagina oficială de Facebook a acesteia, nu pot decât să îi transmit un mare bravo! pentru munca pe care a depus-o. Eva e doar un copil la început de carieră, iar cei care lasă comentarii negative sunt doar niște frustrați. Și da, e adevărat: unii se nasc cu mai mult noroc, alții trebuie să și-l facă.

Ofer nota 8 din 10 filmului “Tati Part-Time”. Am lăsat notă și pe IMDB, loc unde mi-aș fi dorit să găsesc mai multe informații despre film. Mergeți la film alături de copii, prieteni și viitori parteneri de viață.

Imagini de la avanpremiera filmului “Tati Part-Time”

Citește și: Romina, VTM – filmul care nu este despre maneliști și cocalari, unde nimeni nu înjură, plus păcănele

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content