generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Minunații lui Verdini revin în Ploiești cu spectacolul “Magie în baloane de săpun”

Verdini, Minunații, spectacol, magie în baloane de săpun, Ploiești, bilete, spectacol copii, cover

Ploieștiul se pregătește să fie martorul unui eveniment de neuitat! Duminică, 26 mai, la ora 11:00, Casa de Cultură a Sindicatelor va fi locul unde magia, muzica și baloanele de săpun vor crea o atmosferă de poveste.

“MAGIE ÎN BALOANE DE SĂPUN” este mai mult decât un simplu spectacol; este o experiență unică, menită să încânte atât copiii, cât și părinții.

O producție unică pentru întreaga familie

Minunații lui Verdini au pregătit un show cum nu s-a mai văzut, combinând elemente de magie premiate internațional, muzică originală care cucerește toate vârstele și baloane de săpun gigante care vor face deliciul tuturor spectatorilor. Totul este integrat într-un scenariu educativ, creat special pentru a oferi și învățăminte și divertisment.

Verdini, mesaj pentru toți ploieștenii

“Sunt Verdini și v-am pregătit, alături de Minunații, cel mai tare show din țară, conceput pentru întreaga familie. Magie, muzică, baloane de săpun, totul într-un scenariu educativ. Veniți să petrecem duminica împreună și să vă încărcați bateriile pentru o nouă săptămână. Doar împreună suntem MINUNAȚII,” spune Verdini.

Un spectacol pentru toate vârstele alături de Verdini

Spectacolul promite momente de neuitat: muzică originală pentru copii, dar care va fi apreciată și de adulți, scenete interactive cu mesaje educative aprobate de psihologi, precum și un final spectaculos plin de baloane de săpun. Este un prilej excelent pentru familii să se bucure de timpul petrecut împreună și să își creeze amintiri de neuitat.

Citește și: Alegerile din 9 iunie 2024, locale și europarlamentare. 5 buletine de vot pentru fiecare alegător

Pregătiți-vă să fiți uimiți și să intrați într-o lume de basm unde totul este posibil. Vă așteptăm cu drag duminică, 26 mai, ora 11:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești. Asigurați-vă locurile din timp, biletele se vând rapid!

Pentru bilete și detalii:

https://bilete.minunatii.ro/performance/133159/venue

Nu pierdeți ocazia de a participa la un spectacol magic și educativ. Veniți să descoperiți minunatele surprize pregătite de Verdini și echipa sa!

Citește și: Un ploieștean a refuzat salariul minim. Replica patronului: “Avem destui proști care să accepte condițiile astea”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Generația lui John

Generația lui John

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content