generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Evoluția lucrările la casa familiei din Tăriceni, casă care a luat foc într-un incendiu – VIDEO

stadiu lucrări, familia Tăriceanu, casa din Tăriceni, incendiu, interviu, cont donații

În data de 27 iunie 2024 am fost în vizită la familia Tăriceanu pentru a vedea care este stadiul lucrărilor la casa ridicată datorită donațiilor voastre. Familia din Tăriceni a rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce casa acestora a luat foc din temelii.

În prezent, casa mai are nevoie de tavan și acoperiș pentru ca familia din Tăriceni alături de cele două fetițe să aibă un cămin, un început și o viața normală.

Acest material video a fost filmat pe data de 27 iunie 2024 și prezintă situația la zi a casei din Tăriceni. Familia Tăriceanu din Tăriceni, în urma unui eveniment nefericit (un incendiu devastator) a rămas fără locuință.

Cum arată construcția noului cămin al familiei din Tăriceni

Cont donații:

Cont: RO85BACX0000001692089000
Nume: Tăriceanu Maria Madalina

Povestea pe larg: O casă din Tăriceni, județul Prahova, a ars din temelii. Familia cu 2 copii are nevoie de ajutorul nostru – VIDEO

În prezent noul cămin pentru familia Tăriceanu se construiește din donații. Fiecare donație este importantă. Mai sunt necesari aproximativ 15.000 de euro pentru tavan și acoperiș. Împreună facem fericită o familie lovită de necaz. Doamne ajută.

Citește și: Amna face fapte bune pentru o familie din Tăriceni, județul Prahova – VIDEO

Povestea inițială a familiei din Tăriceni, județul Prahova

@generatialuijohn

În satul Tăriceni din comuna Șirna (Prahova) locuia o familie cu doi copii. Două fetițe, Adela (2 ani și jumătate) și Ana (4 ani și 9 luni) au asistat la momentul în care casa le-a luat foc.

♬ Very Sad – Enchan

Citește și: Un ploieștean a refuzat salariul minim. Replica patronului: “Avem destui proști care să accepte condițiile astea”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content