generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Festivalul Ploiești Let’s PLAY stârnește reacții: “Eu sunt din Iași. Orașul vostru începe să se dezvolte, nu băgați cârcotașii în seamă!”

Ploiești Let’s PLAY, festival Ploiești, reacții Facebook, comentarii Facebook, program festival Ploiești

Ploieșteni se bucură de concertele și activitățile gratuite care au loc în acest weekend cu ocazia festivalului Ploiești Let’s PLAY. Există totuși și utilizatori nemulțumiți care nu au ezitat să lase comentarii negative cu privire la festivalul organizat în Ploiești. Aceștia își exprimă indignarea cu privire la evenimentul pe care îl declară lipsit de cultură și calitate.

Festivalul Ploiești Let’s PLAY stârnește reacții în rândul ploieștenilor. În următoarele rânduri vă prezentăm o parte dintre comentariile primite pe Facebook-ul Generația lui John la o postare care prezintă atmosfera din centrul Ploieștiului în a doua zi de festival.

Citește și: Videoclipul “Pădure de vară” se lansează astăzi. Interviu cu artiștii Ștefan P3 și Maria Voiculescu

Vă reamintim că festivalul se înscrie în programul Ploiești Let’s PLAY, Municipiul Ploiești fiind câștigătorul titlului de Capitala Tineretului din România, ediția 2024.

Tinerii voluntari ai programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024, implementat de Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Asociația Eurospirit organizează în această perioadă ateliere, jocuri și alte activități pentru tineri.

Reacțiile ploieștenilor legate de festivalul Ploiești Let’s PLAY

“Mie chiar mi-a plăcut partea cu concertele de la Zdob și Iris cu orchestra simfonică. Lume scuturată, nu ca în alte cazuri când era plin de… Cât despre prețuri, nu mi-am propus să mănânc în oraș, deci nu m-a afectat.”, a spus Dede Zen Forever.

“Nici cultură, nici timp de calitate”

“A merge să te lălăi la coadă la fast-food sau la o doză de bere în aglomerație nu înseamnă NICI CULTURĂ, NICI TIMP DE CALITATE! Puteau să lase concertele atat.

Citește și: Povestea ploieșteanului care pleacă în turul Europei cu dubița. O aventură de 10.000 km în 50 de zile

Și undeva, la umbră, pentru copii, ateliere de creație (nu cu picturi pe față – nici asta nu înseamnă „eveniment cultural) și întreceri de recitat, de scris caligrafic, de pictat sau ceva sport. Nu lălăiala pentru hamburger și shaorma. Sau poate că asta reprezintă municipiul Ploiești.”, a scris Alexandra Wion.

“Lumea are nevoie de relaxare și socializare”

“Eu sunt din Iași. Vă asigur că la Iași în această perioadă nu este nici un eveniment sau festival de acest fel – mă refer la concerte sau vânzări de food sau alte chestii unde să se stea la rând. Asta înseamnă că orașul dvs. se dezvoltă ușor.

Lumea are nevoie de relaxare, de socializare după pandemie și război. Mai bine evenimente pentru oameni. Chiar dacă există hateri, ei există mereu! Important este sa vă simțiți bine! Asta contează!”, a spus Răzvan Florin.

“Festivalul se putea organiza în Parc Municipal Vest”

“Se putea organiza în Parc Municipal Vest care a fost construit pentru așa ceva și mănâncă anual foarte mulți bani. Se băgau două autobuze și toată lumea era liniștită, iar orașul foarte lejer.

Petrecăreții aveau autobuz din jumătate în jumătate de oră, puteau merge să petreacă, să bea și să mănânce liniștiți. Dar mai nemulțumiți erau comercianții că nu mai încasau atâția bani din care trebuie sa plătească un comision «gras» către știu ei cine.”, a spus Georgian Șerbănoiu.

“Cum să nu te bucuri de un concert gratis?”

“Suntem săraci și plini de vicii, normal ca 10 lei o bere și 16 lei o clatită înseamnă mulți bani când dai 700 lei lunar la tutun. Iar cârcotașii care vorbesc de eveniment sunt oameni cu frustrări de viață. Cum să nu te bucuri la un concert gratis !?”, a scris Julia Apostolescu.

“În Ploiești nu bei și mănânci la prețuri de Guvern”

“In Ploiești ieși doar să te relaxezi, nu să mănânci și să bei la prețuri de guvern. Doar ăia au berea cu 1 leu și o porție babană de mâncare cu felul 1 și 2 plus desert, toate la 10 lei. Îți faci sandwichuri de acasă și ieși să asculți muzichie în aer liber. Vrei și regim de Grecia în «sejurul» ăsta de 3 ore?”, a scris Ioan Cojocaru.

Citește și: Program complet Ploiești Let’s PLAY și prețurile cu care sunt așteptați ploieștenii la festivalul din acest weekend

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content