generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Videoclipul “Pădure de vară” se lansează astăzi. Interviu cu artiștii Ștefan P3 și Maria Voiculescu

Ștefan P3, Maria Voiculescu, Pădure de vară, lansare videoclip, interviu, Festivalul Saga, cover

Ștefan P3 și Maria Voiculescu sunt pregătiți să încânte publicul cu noul videoclip al piesei „Pădure de vară”. Filmările pentru acest videoclip realizat de Pam Pam Media au durat două zile. Artiștii se declară extrem de mulțumiți de rezultatul final.

“Dă-mi foc într-o pădure de vară” este parte din refrenul piesei la care Ștefan P3 și Maria Voiculescu lansează videoclip. Să sune cineva la 112. Să vină pompierii sau măcar un psiholog. Cineva să potolească metafora asta genială! Sau să dea emoția și muzica la maximum în difuzare.

În cadrul interviului, Ștefan P3 și Maria Voiculescu au oferit detalii despre parcursului lor artistic și despre procesul de creație din spatele piesei „Pădure de vară”. Cei doi tineri prahoveni sunt încrezători că acest videoclip va fi următorul hit al sezonului.

Ștefan P3 și Maria Voiculescu pe scena de la Festivalul Saga

Ștefan P3 a avut o ascensiune impresionantă, urcând pe scena Festivalului Saga din București, anul trecut, după ce a câștigat un concurs desfășurat în mediul online. Pentru el, muzica a fost mereu un vis:

„Este visul meu de când eram mic și mă bucur că pot să fac asta. Dacă un om care îmi ascultă muzica spune că a învățat ceva bun din versurile mele, asta mă împlinește enorm.”, a povestit Ștefan P3.

Interviu cu Ștefan P3 și Maria Voiculescu înainte de lansarea piesei “Pădure de vară”

Inspirată de o dimineață petrecută într-o cabană din Valea Doftanei, piesa „Pădure de vară” a prins viață într-un mod neașteptat:

„Piesa a fost scrisă într-o dimineață, era la o cabană prin Valea Doftanei. Nu a fost vorba de o poveste super sentimentală, ci sentimentele au venit pe măsură ce scriam și mi-am dat seama ce pot să fac cu textul ăsta.”, a declarat Ștefan P3.

Metafora “dă-mi foc într-o pădure de vară”

El a adăugat că versurile piesei ascund o metaforă profundă, invitându-și fanii să descopere singuri povestea din spatele cuvintelor:

„Merită să ascultați versurile piesei «Pădure de vară» și să înțelegeți povestea din spatele metaforei «dă-mi foc într-o pădure de vară». Nu vă dau mai multe detalii, ci vă invit să vizionați videoclipul.”, a spus Ștefan P3.

Citește și: Povestea ploieșteanului care pleacă în turul Europei cu dubița. O aventură de 10.000 km în 50 de zile

Maria Voiculescu și-a exprimat entuziasmul pentru această colaborare și speranța de a lucra împreună cu Ștefan P3 și în viitor:

„Nu știm niciodată unde ne duce soarta. La fel cum a spus și Ștefan P3, muzica e pentru mine o pasiune, pasiune pe care o practic de aproximativ 5 ani. Mă bucură această colaborare și sper să existe și viitoare proiecte împreună. Dacă nu, îi doresc mult succes în toate proiectele muzicale.”, a spus Maria Voiculescu.

Cu un videoclip promițător și o melodie care a cucerit deja inimile fanilor, Ștefan P3 și Maria Voiculescu sunt pregătiți să dea lovitura cu „Pădure de vară”.

Lansarea videoclipului “Pădure de vară”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content