generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Povestea ploieșteanului care pleacă în turul Europei cu dubița. O aventură de 10.000 km în 50 de zile

ploieștean, turul Europei, aventură, Dragoș Șchiopu, interviu, dubiță modificată, mini camper, cover

Un ploieștean s-a decis să facă turul Europei cu o dubiță pe care o va transforma într-o mini rulotă (mini camper). Dragoș Șchiopu are 46 de ani și și-a propus să parcurgă 10.000 de kilometri și să viziteze 10 țări în 50 de zile.

Aventura din fiecare oraș va fi publicată pe canalul acestuia de YouTube. În prezent, ploieșteanul mai are nevoie de aproximativ 5000 de euro pentru pleca în siguranță la drum. Fanii acestuia în pot susține printr-o donație. Detalii în cadrul articolului.

Citește și: Un ploieștean a refuzat salariul minim. Replica patronului: “Avem destui proști care să accepte condițiile astea”

Dragoș Șchiopu are 46 de ani și este de meserie antreprenor și creator de conținut. Este pasionat de tehnologie și călătorie. Ploieșteanul și-a propus să facă turul Europei și să îi țină la curent pe urmăritori cu cele mai spectaculoase locuri pe care le va vizita.

În cadrul interviului Dragoș Șchiopu povestește cu lux de amănunte cu anume își va dota dubița. Acesta își va monta și un panou fotovoltaic pentru a avea curent la discreție. În ceea ce privește internetul, până în prezent se va baza pe un pachet de roaming care îi va oferi internet limitat, dar suficient cât să comunice cu urmăritorii.

Interviu cu Dragoș Șchiopu, ploieșteanul care vrea să plece în turul Europei cu dubița

Pentru a-și echipa complet dubița și a avea spor la drum, Dragoș Șchiopu mai are nevoie de aproximativ 5000 de euro. Dragoș spune că indiferent ce se va întâmpla, tot va pleca la drum. Nu este la prima astfel de experiență și consideră că fiecare călătorie are darul de a te deconecta de la toate problemele și de a te îmbogăți din punct de vedere spiritual.

Ploieșteanul spune că cea mai mare frică a lui este să nu rămână fără carburant. Chiar și așa, calculele călătorului spun că se află pe drumul cel bun, iar turul Europei va începe pe 19 iulie, anul acesta.

Itinerariul propus de Dragoș Șchiopu:

Îl poți susține pe Dragoș în călătoria sa astfel:

Donații cont bancar:

  • IBAN: RO82INGB0000999907045515
  • Nume: Dragos Ioan Schiopu

Donații prin Revolut: http://revolut.me/dragosschiopu

Citește și: S-a deschis prima sală de fitness din Ploiești dedicată copiilor și părinților. Interviu cu antreprenoarea Mihaela Ghinescu

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content