generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

S-a deschis prima sală de fitness din Ploiești dedicată copiilor și părinților. Interviu cu antreprenoarea Mihaela Ghinescu

Mihaela Ghinescu, antreprenoare, sală de fitness, fitness copii, Ploiești, Gym First Kids, cover

Astăzi o cunoașteți pe Mihaela Ghinescu, o antreprenoare din Ploiești care și-a propus să promoveze mișcarea în rândul tinerilor. Așadar, aceasta a deschis o sală de fitness pentru cei mici și părinții acestora.

Gym First Kids este numele primei săli de fitness din Ploiești dedicată celor mici. Mihaela spune că ideea a plecat de la băiatul acesteia pe care îl vedea că stă prea mult timp pe telefoane. E un semnal de alarmă pe care tot mai mulți părinți ar trebui să îl tragă pentru ca cei mici să nu ajungă să aibă probleme cu greutatea.

“Copilul face ceea ce vede la părinte. E ca un burete – absoarbe tot. Dacă părintele face mișcare și copilul va face. În trecut părinții strigau după noi să intrăm în casă, actualii părinți se roagă de cei mici să iasă din casă”, povestește Mihaela Ghinescu, manager Gym First Kids.

Interviu cu Mihaela Ghinescu, manager Gym First Kids

Antrenorii de la Gym First Kids Ploiești sunt pregătiți să îi îndrume pe cei mici și să îi ajute ca ora de mișcare să fie una distractivă.

Prețuri Gym First Kids Ploiești

Prima sală de fitness din Ploiești dedicată celor mici se situează pe Ghe. Gr. Cantacuzino nr. 193, Demisol, Ploiești. Detalii pe gymfirstkids.ro

Citește și: Antreprenor prahovean despre salariul minim: “Angajatul va face greșeli pe care tot eu le plătesc”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content