generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

O casă din Tăriceni, județul Prahova, a ars din temelii. Familia cu 2 copii are nevoie de ajutorul nostru – VIDEO

Tăriceni, Șirna, Prahova, incendiu casă, interviu, familia Tăriceanu, cont donații, Andrei Tăriceanu, Mădălina Tăriceanu, ajutor

În satul Tăriceni din comuna Șirna (Prahova) locuia o familie cu doi copii. Două fetițe, Adela (2 ani și jumătate) și Ana (4 ani și 9 luni), acum aproximativ o săptămână, au asistat la momentul în care casa le-a luat foc. Cont donații în cadrul articolului.

Casa nu avea fundație, însă era căsuța lor magică, cu unicorni și povești frumoase. Părinții, Mădălina și Andrei, au făcut credite pentru casă și vor mai avea de achitat, vreme de încă 5 ani, aproximativ 2000 de lei pe lună.

La 3 dimineața casa ardea din temelii. Fetițele au fost scoase din casă de către tatăl lor.

Interviu cu familia Tăriceanu din Tăriceni, județul Prahova

Cele două fetițe au fost trezite în jurul orei 3 dimineața de către tatăl lor care le scoatea din casă. Casa ardea. Ardea atât de tare că tatăl nu știa cum să le salveze mai repede pe cele două fete. Nu a mai rămas nimic din căsuța din satul Tăriceni.

Mama era schimbul 3 și a fost îngrozită la aflarea veștii. De atunci și până în prezent, Mădălina (27 ani) și Andrei Tăriceanu (31), părinții celor două fetițe, se luptă zi de zi pentru a găsi soluții.

În prezent, familia Tăriceanu doarme la socrii Mădălinei, însă aceasta este o soluție provizorie. Una dintre fetițe spune că își dorește să meargă la ea acasă, chiar dacă în prezent casa nu mai există. Fetița își dorește camera ei – o cameră roz.

Mădălina a deschis un cont pentru donații, iar tatăl, pentru că lucrează în construcții, a spus că va munci fără întrerupere pentru a ridica căsuța.

Cont donații pentru familia Tăriceanu pentru reconstrucția casei

Cont: RO85BACX0000001692089000
Nume: Tăriceanu Maria Madalina

Puteți să o contactați pe Mădălina la numărul de telefon 0720.875.949 pentru mai multe detalii în direcția ajutorului. Doar împreună putem face minuni.

Familia Tăriceanu din Tăriceni are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Ar avea nevoie de aproximativ 30.000 de euro pentru a putea ridica o căsuță, cu fundație, pentru cele două fetițe.

Citește și: PFA sau SRL pentru 2024? Invitat, Sorin Ioniță, expert contabil – VIDEO

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content