generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Edu-Campus CONCORDIA a găzduit a 2-a ediție a concursului “Arta în bucătărie”. Vezi ce preparate au pregătite echipele

edu campus, Concordia, Arta în bucătărie, Colegiul Economic Virgil Madgearu Ploiești, preparate culinare, Andreia Marin, 1

Concursul culinar “Arta în bucătărie”, organizat de Colegiul Economic Virgil Madgearu din Ploiești în parteneriat cu Edu-Campus CONCORDIA, USAMV București și Asociația Centrul Cultural și Antreprenorial, a reunit elevi talentați și pasionați de gastronomie.

Ajuns la a doua ediție, evenimentul a fost găzduit la Edu-Campus CONCORDIA și a inclus cinci echipe din licee tehnologice. Echipa Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” din Slatina a ieșit câștigătoare. Juriul, format din experți renumiți în domeniu, a evaluat concurenții, iar evenimentul s-a încheiat cu un atelier de consiliere vocațională și un tur ghidat al campusului.

În competiția “Arta în bucătărie” au participat cinci echipe:

  • Două echipe de la Colegiul Economic Virgil Madgearu (CEVM)
  • O echipă de la Liceul Tehnologic „Victor Slavescu”
  • O echipă de la Liceul Tehnologic UCECOM „Spiru Haret” Ploiești
  • O echipă de la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” Slatina, care a și câștigat concursul.

Juriul a fost compus din experți de renume în domeniul gastronomiei:

Președinte: Conf. univ. dr. Bahaciu Gratziela Victoria de la USAMV București
Membri: Anton Gabriela de la Cofetăria Andrei, Mehrzad Moghazehi de la Restaurantul Ziba, Alex State de la Cofetăriile Ana State și Manuel Egger Maier, Coordonator al Atelierului de Bucătărie la Edu-Campus CONCORDIA.

După proba practică, elevii au participat la un atelier de consiliere vocațională susținut de Mugur Sescu de la Edu-Campus CONCORDIA, unde au primit sfaturi valoroase pentru dezvoltarea lor profesională în domeniul gastronomic.

Imagini cu participanții și preparatele acestora:

“Suntem încântați să fim parteneri ai CEVM la cea de-a doua ediție a concursului «Arta în bucătărie». Este o mare onoare pentru noi să găzduim acest eveniment aici, la Edu Campus. Avem o colaborare strânsă de ani de zile, primind elevi în practică în atelierele noastre de bucătărie și ospătărie încă din 2014. A fost o zi minunată, plină de energie, alături de echipe motivate și pasionate de performanță în gastronomie. Mulțumim tuturor celor prezenți și sponsorilor noștri. Andreia Marin, Specialist Relații Publice Edu-Campus CONCORDIA

Tur ghidat Edu-Campus Concordia

Invitații evenimentului au avut ocazia să exploreze campusul printr-un tur ghidat, descoperind facilitățile și resursele disponibile la Edu-Campus CONCORDIA.

De asemenea, aceștia au participat la un workshop de prezentare a unui produs inovativ, dezvoltat de studenți ai Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București. Acest workshop a oferit participanților o perspectivă asupra inovațiilor din domeniul agronomic și gastronomic, stimulând creativitatea și interesul pentru noile tehnologii și produse alimentare.

Citește și: Antreprenor prahovean despre salariul minim: “Angajatul va face greșeli pe care tot eu le plătesc”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content