generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Ploieștiul își îmbracă sufletul în metafore: Lansarea debutului poetic al lui Codruț Săraru

Codruț Săraru, lansare de carte, volum poezii, întâlniri în contratimp, UPG, video

Pe data de 28 ianuarie, în cadrul UPG, imediat după ora 19:00, a avut loc lansarea primului volum de poezii scrise de Codruț Săraru. “Întâlniri în contratimp” este titlul colecției de poezii scrise de către ploieșteanul devenit poet.

Lansarea “Întâlniri în contratimp” a adunat zeci de participanți curioși de prezentarea impecabilă pe care autorul și echipa au pregătit-o. În fața audienței s-au prezentat oameni remarcabili din viața poetului Codruț Săraru, oameni care i-au influențat viața atât spre inginerie, cât și spre metafore ce-au devenit poezie.

Lansare “Întâlniri în contratimp” de Codruț Săraru

“Poezia lui Codruț este o călătorie prin labirintul umanității, unde simplitatea se împletește cu complexitatea, trecutul se întrepătrunde cu prezentul și realul întâlnește irealul. Versurile sale ne conduc către adâncurile unui univers interior, unde emoția își găsește haine noi în cuvânt, iar gândurile devin actorii unui spectacol al inexprimabilului.

Jocul poetic cu noțiunile de naștere și sfârșit creează o frescă emoțională unde miracolele și tragediile vieții se contopesc. Frumusețea se adună într-un mozaic de cuvinte și imagini care, chiar și sparte sau incomplete, conturează un spațiu al contemplării, în care ochiul devine capcana pregătită pentru capturarea și interpretarea lumii.”, fragment Prefață de Norel Iacob.

Această lansare reușește să păstreze loc poeziei în spațiul public ploieștean și demonstrează că interesul pentru versuri continuă.

Link Facebook autor: https://www.facebook.com/sararu.codrutstefan

Link Facebook carte: https://www.facebook.com/profile.php?id=100094344117117

Citește și: Suntem doar pe telefoane! Lansare de carte la Ploiești cu doar 10 oameni. Irina Lete, “Luna Albă”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content