generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Suntem doar pe telefoane! Lansare de carte la Ploiești cu doar 10 oameni. Irina Lete, “Luna Albă”

Irina Lete, lansare de carte, volum de poezii, Luna Albă, Ploiești, Gelu Ionescu

Să lansezi o carte în ziua de azi nu e ușor. E prea mult zgomot în jur și oricum toți suntem pe telefoane. Ebook-urile nu sunt neapărat la modă, iar cărțile audio, mai ales alea cu abonament în aplicație, sunt încă scumpe. Tu ai auzit de “Luna Albă” scrisă de Irina Lete?

Zilele trecute, o amică, Irina Lete, îmi trimite un afiș cu lansarea cărții “Luna Albă”. Autoarea s-a stabilit de ceva ani în București, dar iată că nu uită de Ploiești, oraș în care s-a născut. M-am bucurat de pasul pe care urmează să-l facă și i-am spus că voi fi prezent la eveniment!

Citește și: S-au aprins luminițele în Ploiești. Galerie foto cu deschiderea Târgului de Crăciun 2023

Ieri, 16 decembrie 2023, Irina Lete și-a lansat cartea intitulată “Luna Albă”. Lansarea a avut loc în foaierul Bibliotecii Județene “Nicolae Iorga” din Ploiești. Cartea e plină de poezii transformatoare, cu iz de eros, dar și de texte care nu fac altceva decât să introducă cititorul în Universul autoarei.

Unii ar putea spune că Irina scrie prea erotic, deși nici nu contează ce spune lumea. Contează că încă mai există lansări de carte în Ploiești.

Doar 10 oameni la “Luna Albă” scrisă de Irina Lete

Știți câți oameni au venit la evenimentul de lansare a cărții “Luna Albă”? Să vă zic că am fost 10 oameni, fără autoare și moderator? Serios, ăștia au fost toți oamenii prezenți.

Apropo, cei 10 oameni nu au venit toți grămadă, nu s-au înghesuit încă din primele minute, ci s-au strâns pe parcursul celor 60 de minute de poezie și frumos. Lansarea cărții începuse cu doar 2-3 oameni. Mare curaj are Irina Lete.

Poate că nu a avut suficientă promovare, poate că locația a fost greșit aleasă sau poate perioada sărbătorilor de iarnă i-a prins pe ploieșteni prin magazine sau la luminițe.

“Luna Albă” merită succes pentru Irina Lete?

Gelu Ionescu, moderatorul evenimentului de lansare a cărții a spus că scriitorii nu trebuie neapărat să fie de succes, ci să scrie. Poate că are dreptate, însă mi-ar plăcea ca scrierile să fie valoroase și prin sprijinul pe care îl acordăm noi, cititorii, celor care-și dedică nopți albe pentru momente unice.

Un singur magazin online avea cartea listată, însă nu este în stoc. Probabil că cel mai simplu este să vă las pagina de Facebook a autoarei, pentru a comanda cartea “Luna Albă”.

Irina-Lete-lansare-de-carte-volum-de-poezii-Luna-Alba-Ploiesti
Irina-Lete-lansare-de-carte-volum-de-poezii-Luna-Alba-Ploiesti-Gelu-Ionescu-grup-cover
Irina-Lete-lansare-de-carte-volum-de-poezii-Luna-Alba-Ploiesti-Gelu-Ionescu-coperta-Luna-Alba

Citește și: Interviu cu Gabriel Ilie, membru ToTheStars Robotics: “La 9 ani am descoperit pasiunea pentru robotică”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content