generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Cătălin Măruță și echipa filmului “Tati Part-Time”, întâlnire cu fanii la Ploiești Shopping City – VIDEO

Tati Part-Time, film, Cătălin Măruță, video, familia Măruță, Ploiești Shopping City, Alex Bogdan, Eva Măruță, întâlnire cu fanii, cover

În seara de 12 ianuarie, familia Măruță și o parte din echipa filmului “Tati Part-Time” au fost prezenți în Ploiești Shopping City pentru întâlnirea cu fanii. Cei mici, dar și părinții, au așteptat cu sufletul la gură întâlnirea cu Eva Măruță, Alex Bogdan, Cătălin Măruță, Andra Măruță și o parte din echipa filmului.

Filmul “Tati Part-Time” i-a surprins pe cei care și-au luat bilete la film, asta pentru că familia Măruță și echipa au fost prezenți pentru o sesiune de poze și autografe. Vizita actorilor a durat mai bine de 30 de minute și a bucurat copiii care au venit în număr foarte mare pentru a face poze cu micuța actriță Eva Măruță (Maya în film).

Cătălin Măruță și echipa filmului “Tati Part-Time” la Ploiești Shopping City

“Sunt niște discuții pe care părinții ar trebui să le aibă cu cei mici. Noi ne-am distrat super mult făcând filmul și este o lecție de parenting pentru orice vârstă. Orice vârstă ai avea mi se pare că poți să înțelegi și să te lași atins de film. E potrivit pentru a învăța și înțelege niște lucruri. Sper să vă placă.”, a spus Letiția Roșculet, regizor “Tati Part-Time”.

Citește și: Romina, VTM – filmul care nu este despre maneliști și cocalari, unde nimeni nu înjură, plus păcănele

Înainte de începutul filmului, actorul Alex Bogdan (Iustin în film) a oferit o “demonstrație” de sporturi extreme. Acesta a rămas pentru câteva secunde blocat într-un cadru metalic din cinema. Vedeți video mai jos ca să nu credeți că e o glumă. Sau a fost o glumă!?

Galerie foto cu echipa filmului “Tati Part-Time”

Filmările pentru “Tati part-time” au durat aproximativ o lună și jumătate și au avut loc în 10 locații de filmare. De la idee, până la premiera pe marele ecran, pregătirile s-au întins pe parcursul unui an.

Filmul “Tati Part-Time” a intrat în cinema pe 2 ianuarie ajungând la peste 144.000 de spectatori încă din prima săptămână. Echipa filmului “Tati Part-Time” își continuă turneul de promovare a filmului, în acest weekend, în Brașov.

La momentul redactării acestui articol, filmul “Tati Part-Time” avea nota 7.6 pe IMDB, o medie a 286 de note.

Citește și: “Tati Part-Time”, comedia pe care merită să o vezi la cinema alături de cei mici. Recenzia filmului

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content