generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Andrei Volosevici, fapte bune în comunitate. 60 de invitații duble către cultură și educație prin Leapșa Binelui

Andrei Volosevici, ambasador, Leapșa Binelui, fapte bune în comunitate, primar Ploiești, Simona Albu, invitații teatru

Andrei Volosevici, primarul Municipiului Ploiești și unul dintre ambasadorii proiectului Leapșa Binelui, a început anul 2024 prin fapte bune în comunitate. Acesta dăruiește 60 de invitații duble la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiești.

Anul 2024 îl prezintă pe Andrei Volosevici în calitate de ambasador în cadrul proiectului Leapșa Binelui, proiect de fapte bune în comunitate. Ploieștenii care își doresc să meargă la spectacolele de teatru au șansa să primească una dintre cele 60 de invitații duble la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiești.

Andrei Volosevici, ambasador în Leapșa Binelui

“Leapșa Binelui este o ideea foarte bună a Generația lui John. Bravo, John! M-am hotărât să mergem către zona de cultură și educație. 60 de invitații pentru 2 persoane (invitații duble), valabile pentru toate spectacolele din anul 2024 vor fi oferite. Da, m-ați prins! Vreau să fac reclamă și Teatrului “Toma Caragiu”, una dintre cele mai bune instituții de cultură din Ploiești și ale Primăriei Ploiești.

Citește și: Nico Matei face fapte bune în Leapșa Binelui. Concert caritabil pentru micuța Ana Radu

Bravo, Mihaela Rus! 60 de invitații vor merge către dumneavoastră și așa cum obișnuiam noi, ăștia mai în vârstă, leapșa merge către Simona Albu, city managerului Muncipiului Ploiești.”, a spus Andrei Volosevici, ambasador Leapșa Binelui.

Biletele vor fi oferite prin Generația lui John în acest an, pentru 60 de persoane diferite care au domiciliul în Ploiești, pentru ca ploieștenii să vină în număr cât mai mare către cultură și educație.

Andrei Volosevici dă leapșa faptelor bune mai departe pentru a ajunge la Simona Albu, city managerul Municipiului Ploiești.

Citește și: Cezar Ouatu, ambasador Leapșa Binelui: “Erau oameni care voiau să vină la concert, dar nu își permiteau”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content