generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Am testat aplicația Ploiești City App. Cât durează soluționarea unei sesizări înregistrate

aplicație, Ploiești City App, înregistrează o sesizare, cum funcționează, cont Ploiești City App, cover

Am testat aplicația Ploiești City App și am înregistrat o sesizare. Mă bucur că drumul Ploieștiului se îndreaptă către digitalizare. Am reușit să depun o sesizare în mai puțin de 5 minute, iar aplicația mi-a oferit un număr de înregistrare.

Deșeurile menajere lăsate la voia întâmplării pe lângă containere de colectare selectivă a gunoiului au fost ridicate.

Despre Ploiești City App. Ploieștenii au la dispoziție o aplicație prin care pot trimite sesizări în legătură cu situațiile pe care le întâmpină. Aplicația se numește Ploiești City App și poate fi descărcată atât pe telefoanele cu Android, cât și pe Iphone.

Citește și: Andrei Volosevici, fapte bune în comunitate. 60 de invitații duble către cultură și educație prin Leapșa Binelui

Am testat aplicația Ploiești City App. Am înregistrat o sesizare în legătură cu gunoiul menajer depozitat lângă containerele de colectare selectivă a gunoiului. Imediat am primit un număr de înregistrare.

Gunoaie menajere fotografiate vineri, 12 ianuarie 2024

Procesul de înregistrare a sesizării a durat mai puțin de 5 minute, asta în condițiile în care am selectat punctul pe hartă, am scris sesizarea și am introdus și imaginile care arătau situația de la fața locului.

Luni, 15 ianuarie, adică la doar 3 zile de la înregistrarea sesizării, am început să primesc notificări din partea aplicației.

Drumul de la sesizare la soluționare a durat 3 zile

Tot astăzi, în jurul orei 12:30, am primit o notificarea în care eram informat că sesizarea a fost soluționată. Atașat soluționării am găsit și 3 poze.

Soluționarea a venit la doar 3 zile distanță pe aplicația Ploiești City App

Aplicația Ploiești City App chiar funcționează, iar asta nu poate decât să mă bucure. E la modă să ne plângem pe Facebook atunci când ceva nu e bine în oraș. Totuși, asta nu ajută! O sesizare da! Iar dacă aplicația asta chiar funcționează, atunci tot ce avem de făcut este să o folosim.

Păstrați curățenia și înregistrați sesizări în Ploiești City App

În cadrul aplicației, în secțiunea Sesizare Nouă, veți descoperi mai multe categorii din care puteți alege. Este vorba despre: Direcția Tehnic – investiții, Semen circulație, Disciplină construcții, Poliția locală, Servicii publice, Spații verzi și Câini comunitari.

Citește și: “Tati Part-Time”, comedia pe care merită să o vezi la cinema alături de cei mici. Recenzia filmului

Așadar, atunci când înregistrați o sesizare este important să alegeți corect categoria și subcategoria din care face parte aceasta. Un pic complicat, dar nu imposibil.

Cont pe aplicație

Partea bună e că totul se face online. Contul pe Ploiești City App se face în câteva minute, iar apoi aveți liber la sesizări. E important ca aplicația să fie folosită de oameni care sesizează în mod civilizat situațiile de pe teren.

M-aș bucura ca această aplicație să fie promovată mai mult în mediul online. Toți ploieștenii merită să afle de ea. Mi-ar plăcea ca în viitorul apropiat aplicația să aibă mai multe funcționalități.

Cum poți descărca aplicația Ploiești City App

Click aici și descarcă aplicația pentru telefoanele cu Android.
Click aici și descarcă aplicație pentru Iphone.

Citește și: Previziuni astrale 2024. Dragonului de Lemn aduce prosperitate și noroc – VIDEO

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content