generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Campanie de prevenție a cancerului de col uterin în Ploiești. Înscrie-te pentru consultație gratuită

TSD Ploiești, campanie de prevenție, cancer de col uterin, comunitate, Ploiești, test Papanicola, Facebook TSD Ploiești, cover

Tinerii de la TSD Ploiești derulează în Ploiești o campanie de prevenție a cancerului de col uterin. Campania se numește “Din grijă pentru tine, din grijă pentru comunitate” și invită doamnele și domnișoarele către informare și efectuarea gratuită a testului Babeș-Papanicolau.

În cadrul acestui articol există un link pentru accesare și informare în legătură cu campania desfășurată de către cei de la TSD Ploiești. Este un pas important pentru a spori conștientizarea și a reduce riscurile legate de boli.

TSD Ploiești despre campania împotriva cancerului de col uterin

“Îți pasă de sănătatea ta? Tineretul Social-Democrat Ploiești derulează în orașul nostru campania de prevenție a cancerului de col uterin “Din grijă pentru tine,din grijă pentru comunitate”, prin efectuarea GRATUITĂ a testului Babeș-Papanicolau.

Citește și: Am testat aplicația Ploiești City App. Cât durează soluționarea unei sesizări înregistrate

Alătură-te campaniei noastre și ajută la salvarea de vieți! Să ne unim eforturile pentru a spori conștientizarea și a reduce riscurile asociate acestei boli grave.

Este o oportunitate de a-ți monitoriza sănătatea și de a preveni cancerul de col uterin.
Accesează codul QR sau link-ul atașat pentru a te înscrie în campanie și pentru a programa consultația ta gratuită. Imediat după înscriere, un reprezentant al echipei noastre te va contacta pentru detalii. Împreună putem face diferența!

Formular înscriere: https://myqrcode.com/qr/783dd4cd/view

Citește și: Ana Alexandra Șandor, antreprenoarea care transformă evenimentele în amintiri de neuitat

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of Generația lui John

Generația lui John

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content