generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Previziuni astrale săptămâna 4-10 martie 2024. Taurii vor să știe clar care le sunt prioritățile

previziuni astrale, horoscop săptămânal, 3-10 martie 2024, ce zic astrele

Previziuni astrale săptămâna 4-10 martie 2024. Senzuală și iubitoare de frumos, Venus formează un aspect tensionat cu imprevizibilul Uranus.

Este posibil să acționezi în așa fel încât să provoci o schimbare. Luna în Săgetător intră în ring cu Soarele în Peștii visători. Ne vom trezi că suntem într-un carusel colorat și atractiv, dar care rulează cu o viteză greu de ajustat.

Citește și: Secretele unei alimentații echilibrate: Interviu cu specialistul în nutriție Marina Ivan – VIDEO

Și cu planete de susținere în Astrograma Natală Individuală, tot o să fii luat pe sus de agitația momentului.

Respiră, ai parte de un ajutor Karmic: Chiron cel vindecător va face și aspecte frumoase și, dintr-un rezervor al înțelepciunii și recunoștinței, te vei bucura de prima săptămână de primăvară.

Previziuni astrale săptămâna 4-10 martie 2024

Berbec

Din senin ești inspirat și ți se umple percepția în ceea ce privește relațiile și parteneriatele. Chiar dacă lucrurile nu merg ca pe roate, totuși, să funcționezi în stare de alertă și risc îți este la îndemână. În săptămâna aceasta este vorba despre angajamente. Te sfătuiesc să nu tragi o concluzie fermă, indiferent dacă e pozitivă sau mai puțin pozitivă.

Taur

Ai nevoie să știi clar care îți sunt prioritățile. Și asta e dificil în această perioadă. Sunt răsturnări de situație. Sunt fix în favoarea ta. Exact atunci când lucrurile par că se destramă, de fapt, se rearanjează pentru binele tău. Îți place să urmezi o rutină și ar fi bine să comunici persoanelor din jurul tău asta cât mai clar.

Gemeni

Te bucuri de o viziune reîmprospătată în iubire și împărtășirea sentimentelor. Stă aproape totuși tendința de a strica lucrurile fix când ele merg cel mai bine. În această săptămână vei avea parte de surprize cât să-ți țină bateriile încărcate și să te bucuri pe deplin de iubire.

Rac

Ești înclinat să petreci timp cu prietenii și să ai prezență pe scenă socială. Familia și rutina domestică au trecut pe locul 2, neobișnuit pentru tine. Ești într-o dispoziție nouă și schimbi sau îți condimentezi viața așa cum meriți. Este binevenită această ieșire la lumină și te ajută să întâmpini primăvara și noile posibilități.

Leu

Ai idei și idei. Unele radicale. În relația de cuplu insiști să analizezi și să intelectualizezi iubirea. Matematic lucrurile ajung la un rezultat, dar în practică situația stă altfel. Să știi că nu ai o rețetă sigură prin care să ai tot ce îți dorești, însă starea ta de bine este un instrument precis. Acest lucru te va ajuta să înțelegi dacă acțiunile tale sunt cele potrivite sau nu.

Fecioară

Săptămâna aceasta este despre bani. Nu te-ai așteptat, ținând cont că în jur vedem primăvara, mărțișoare și declarații de iubire. Ai în privire un scanner eficient și parcă contorizezi tot, de la gesturi până la sume de bani cheltuite și atrase. Perioada este numai bună să faci un plan pentru tot anul și de ce nu, chiar să îți rezervi vacanțe sau să structurezi planurile pe anul acesta. Ești în formă.

Balanță

Ai un talent să arăți ceva și să simți altceva. Va fi destul de evident în această săptămână și o lecție pentru tine. Stai liniștit, nu este vorba despre a fi descoperit. Din contra, vei înțelege că tot jocul acesta vine din nevoi pe care le tot amâni și ele își cer drepturile. Tânjești după un alt scenariu în iubire și în celelalte domenii ale vieții tale.

Scorpion

Ai o săptămână plină de schimbări și “curățenie” de primăvară. Ești obișnuit să ai controlul, însă în săptămâna aceasta… privești și înveți. Ai dat deja comanda de curățenie și doar vezi ce îți este de folos și ce nu în viața ta, lucrurile se aranjează și realizezi cât de simplu era de fapt să îți urmezi calea, fără a insista ci doar a te bucura de proces. Ai o stare de liniște și înțelepciune.

Săgetător

Încă este agitație și nehotărâre, însă mergi înainte cu asta fără să te oprești să inspectezi prea mult. Ești optimist și asta te face să treci ca gâsca prin apă, la fel ca și unele vorbe sau informații ce te privesc. Poți face echipă bună cu o zodie de apă Rac, Scorpion sau Pești ca să îți mai traducă din comportament sau să te determine să ai grijă de ceea ce vrei cu adevărat, nu ce vor alții sau situațiile apărute.

Capricorn

Când este vorba de situații încurcate în dragoste, scoți o foaie și un pix, un Excel… gata mă opresc. Nu sunt de tine înțelegerile astea profunde, deși tu ai un mod matematic de a soluționa tot ce apare. În această săptămână ai nevoie să ieși din mintea ta și să te concentrezi pe senzorial ca să îți dai seama că locuiești în tot corpul, nu doar în mintea ta. O programare la masaj sau spa este binevenită.

Vărsător

Ai de descurcat niște… încurcături. Numai bine pentru tine că te faci nevăzut. Să zicem că este o retragere pentru a găsi soluții sau pentru a-ți vedea de viață în timp ce lucrurile se rezolvă… de la sine. Hai că îți iese și în săptămâna aceasta. Evită elegant orice posibilitate de a-ți strica starea. Urmează să cunoști oameni noi și petrecăreți cât să colaborezi cu succes în diverse proiecte.

Pești

Ochelarii colorați și starea de bine sunt afișate și ești o prezență cerută în această săptămână. Ești ba un romantic, ba un nostalgic. Te gândești la semnificații și idealuri. Bineînțeles că mai ești trezit cu câte o factură sau situație cotidiană, dar te duci repede în ideal și trăiești acolo povestea ta.

Citește și: Inițiativă lăudabilă. Mihaela Rus aduce literatura în penitenciarul de femei din Târgșorul Nou

Poate ar fi bine să folosești această capacitate și să o dezvolți prin a scrie povestiri, articole, a împărtăși și a arăta într-un mod util și organizat modul tău de a funcționa și a-ți încărca bateriile în propria stație.

Previziunile pentru fiecare zodie v-au fost oferite cu grijă și înțelepciune de către Andreea Ungureanu, fondatoarea “Astrolog Lada cu Zestre”.

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Generația lui John

Generația lui John

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content