generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Previziuni astrale aprilie 2024. Energia Berbecului deschide drumuri

horoscop aprilie 2024, previziune astrale, toate zodiile, horoscop detaliat

Horoscop aprilie 2024 este pregătit. Urmează să citești previziuni astrale pentru luna aprilie 2024 oferite de Astrolog Andreea Ungureanu. Aprilie 2024 se anunță a fi luna vedetă a evenimentelor astrologice.

Sumar pentru horoscop aprilie 2024: Mercur retrogradează în Berbec în perioada 2-25 aprilie. Pe 8 aprilie are loc eclipsa totală de Soare, care se petrece tot în Berbec, și conjuncția Jupiter-Uranus, ce are loc în Taur în intervalul 15-26 aprilie.

Zodia Berbecului este hiperactivată și de Venus în perioada 2-29 aprilie, iar Marte, guvernatorul Berbecului, sosește acasă (adică în Berbec) pe 30 aprilie.

Citește și: Ciocolata neagră. Beneficii dovedite ale consumului și câtă ciocolată poți mânca fără să te îngrași

Energia Berbecului deschide drumuri, creează oportunități și aduce soluții și idei apărute din senin. Cu Mercur retrograd, s-ar putea să fii perceput mult prea impulsiv în vorbe și să spui lucruri pe negândite. Totul este așezat astfel încât să ai parte de transformare în domeniile din Astrograma Natală ocupate de Taur și Berbec.

Oare care sunt cele două domenii/case astrologice pe care energia Taurului și a Berbecului le guvernează în Astrograma ta și evenimentele ce te așteaptă? Află de la @Astrolog Andreea Gabriela Ungureanu Lada cu Zestre.

Horoscop aprilie 2024. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Berbec – șansă de afirmare profesională

Îndemnul astral este către inovație, originalitate. Ai șanse să te afirmi profesional atât timp cât ești curajos. Ești plin de vitalitate și este nevoie de tine, deși o parte din anturajul tău te percepe un pic cam… nesăbuit. În cuplu ai parte de schimbări, faceți planuri de a vă muta, este o reorganizare pe care perechea de viață o impune.

Ești destul de preocupat de propriile teluri și către casă atenția ta vine în doze mici, iar acest lucru poate atrage unele reproșuri. Pentru Berbecii celibatari, după 5 aprilie, ai șanse să cunoști o persoană cu care să ai o relație lungă, chiar căsătorie. Venus, guvernatoarea casei relațiilor și a căsătoriei Berbecului, își începe tranzitul prin Berbec și aduce toată energia de manifestare pentru a atrage un partener compatibil.

Sfat: Chiar dacă ai parte de situații presante sau de frustrări, nu lua decizii sub impulsul momentului. Este în interesul tău să ai răbdare.

Taur – o iubire din trecut îți bate la ușă

Nostalgia unei iubiri din trecutul apropiat bate la ușă și rămâne în perioada 2-25 aprilie, cât retrogradează Mercur, guvernator pe casa a V-a a Taurului (iubire, aventură, flirt). Taurii au energia introspectivă activată, nu doresc să înainteze în decizii, au un pic nevoie să rămână pe loc și să trăiască, să simtă ce anume își doresc cu adevărat.

În perioada conjuncției Jupiter-Uranus, Jupiter guvernator pe casa a VIII-a (intimitatea, erotismul, fuziunea fizică și emoțională) și Uranus guvernator pe casa a X-a (statutul și reputația socială) vor fi răsturnări de situație, decizii și schimbare de 180 de grade a situației tale și a temelor din viața ta care îți dau de gândit. Castiguri bruste, contracte semnate și bani în cont vin, este în plin avânt pe consolidarea veniturilor.

Sfat: Evenimentele neprevăzute pot să te determine să îți schimbi brusc direcția, să iei o decizie care îți schimbă cursul vieții pe termen lung. Nu te teme de schimbare!

Gemeni – timp de calitate la locul de muncă

Aprilie este luna în care sunt favorizate prieteniile, relațiile platonice, colegiale. Vei avea un mare interes să te afirmi și să petreci timp de calitate la serviciu. Poate că sediul în care lucrezi se mută sau se renovează, e clar că te simți bine în locul în care muncești și asta îți aduce numai satisfacții.

Ai parte de rezultate bune pe analizele și investigațiile pe care le faci și asta te îndeamnă să privești viața cu entuziasm, poftă și… bunătate. În casa a XI-a are loc și eclipsa de Soare de la 8 aprilie 2024, care ar putea marca un moment de cotitură în cadrul unui proiect comun sau în ceea ce privește planurile tale de viitor. S-ar putea să iasă la lumină anumite informații surprinzătoare care te determină să îți schimbi anumite idei, direcția în carieră sau anumite proiecte.

Sfat: Este vremea să privești mai relaxat eventualele schimbări și să ai încredere în buna imagine pe care o ai deja în toate cercurile pe care le frecventezi. Fii mulțumit de tine!

Leu – evită deplasările din jurul date de 8 aprilie

Oficializezi o relație și asta te ajută să faci o mutare și în afaceri. Unii Lei vor face acest pas important pentru a marca o perioadă de pasiune și bunăstare în doi, iar alții din motive pur strategice. Este bine să eviți deplasările în jurul datei de 8 aprilie și să te odihnești și relaxezi.

Este posibil să revină în actualitate o problemă emoțională mai veche. Ai face bine să nu amâni această confruntare cu propriile angoase și cu trecutul tău. Energia pe care ți-o conferă tranzitele acestei perioade te ajută să găsești tăria interioară de a renunța la un obicei nesănătos, la un viciu.

Sfat: Soarele strălucește cu putere pe casa a X-a a Leului și asta te face norocos și bine văzut. Ai putea să îți oferi și tu încrederea pe care o ai de la cei ce te urmează și o să vezi cât de lină și liberă îți e calea pe toate domeniile.

Fecioară – posibilă schimbare majora în viața sentimentală

În perioada 2-25 aprilie 2024, Mercur, guvernatorul Fecioarei, retrogradează prin casa a VIII-a (intimitatea, erotismul, fuziunea fizică și emoțională), unde are loc și eclipsa totală de Soare din 8 aprilie. Acest context astrologic arată că este posibil să aibă loc o schimbare majoră în viața ta sentimentală. De exemplu, s-ar putea să iasă la lumină un secret sau o trădare în dragoste, ceea ce conduce la dezechilibrarea vieții de cuplu.

Este necesar să dai dovadă de responsabilitate și perseverență și să depui efort. Este vremea să ai tăria de a ierta sau de a cere iertare. Pentru Fecioarele celibatare, ai șanse mari să începi o relație la distanță sau să decizi să te muți pentru a fi mai aproape de persoana iubită. Grija la reputația socio-profesională, apar pierderi de imagine.

Sfat: Parcurgi o perioadă intensă, agitată în plan relațional, care îți oferă posibilitatea să reglezi anumite conturi, atât la propriu cât și metaforic. Nu rata ocazia!

Balanță – posibil moment de reorientare profesională

În cuplu, Balanțele decid să acorde mai multă atenție aspirațiilor comune, fără de care niciun cuplu nu poate supraviețui pe termen lung. Pentru alte Balanțe, un nou început înseamnă sfârșitul unei relații în care nevoile și dorințele lor nu sunt înțelese sau respectate.

Vestea bună a acestei perioade este că retrogradarea lui Mercur favorizează revizuirea unor concepții, prejudecăți sau convingeri legate de parteneriate, de relațiile sentimentale în general sau de căsătorie. Eclipsa de Soare din 8 aprilie 2024 are loc în casa a VII-a (relațiile, parteneriatele, asocierile).

Prin urmare, eclipsa ar putea să marcheze pentru Balanțe un moment de reorientare, un nou început într-un proiect ori în echipa din care fac parte sau în ceea ce privește planurile lor de viitor.

Sfat: Evită crizele de autoritate. La originea lor s-ar putea afla o nesiguranță interioară pe care ai face bine să încerci să o conștientizezi.

Scorpion – a venit timpul să îți demonstrezi valoarea

Aprilie este marcat de momente relativ dificile, în care Scorpionii spun ce simt, se dezvăluie. Dacă vrei cu adevărat să îți salvezi relația sau să te apropii din nou de o persoană cu care ai avut cândva o aventură amoroasă ori ceva mai mult, ai face bine să nu te eschivezi de la o astfel de dezvăluire.

Venus, guvernatoarea casei a VII-a a Scorpionului (relațiile, parteneriatele, asocierile, căsătoria), tranzitează casa a VI-a în perioada 5-29 aprilie 2024, ceea ce confirmă că relațiile Scorpionilor, indiferent dacă sunt oficializate sau nu, au nevoie de efort și strădanie pentru a funcționa corect și armonios.

Dacă ai statut de angajat, este posibil să aibă loc schimbări neașteptate în ierarhia de la locul de muncă sau în ceea ce privește responsabilitățile care îți revin. Este în interesul tău să fii flexibil și să profiți de aceste schimbări pentru a-ți demonstra valoarea, chiar dacă uneori ai impresia că muncești prea mult sau sub nivelul tău de calificare.

Sfat: Găsești răspunsuri în legătură cu ceea ce doar credeai că sunt “eșecuri” amoroase. Încearcă să privești lucrurile altfel decât până acum.

Săgetător – moment prielnic pentru restabilirea armoniei în familie

Retrogradarea din 2-25 aprilie a lui Mercur, dar și eclipsa de Soare pe casa a V-a îți oferă condiții bune pentru a-ți analiza sentimentele față de o anumită persoană și pentru a înțelege dacă relația din care faci parte are perspective reale pe termen lung. Dacă ajungi la concluzia că este necesar, ai posibilitatea să revii asupra unor decizii.

Profesional, oscilezi între a rămâne într-o activitate independentă sau a relua (mentine) statutul de angajat. Nu te grăbi și analizează atent! Conjuncția Jupiter-Uranus te poate ajuta să te perfecționezi sau să te recalifici. Este important, însă, să alegi cursuri de bună calitate, unde să dobândești cunoștințe practice și experiență concretă, nu doar o diplomă.

Sfat: În prima jumătate a lunii, acordă atenția cuvenită chestiunilor legate de cămin și de viața de familie. Cu foarte puțin efort, poți să clarifici multe și să restabilești armonia.

Capricorn – relația de cuplu este pusă la încercare

Eclipsa de Soare care are loc la 8 aprilie 2024 în casa a IV-a (familia, căminul, trecutul, bazele emoționale) poate să marcheze un moment de reorientare în relațiile sentimentale sau momentul unei decizii importante pe care partenerii o iau de comun acord.

Mutare sub același acoperiș, achiziție comună de locuințe sau planul de a avea copii. Relația sentimentală ar putea fi pusă la încercare din cauză că ies la lumină frustrări și supărări mai vechi. Dacă te afli într-o astfel de situație, îți recomand să acționezi cu calm și înțelepciune. Pe situația materială, îți asumi riscuri mari în a doua jumătate a lunii.

Sfat: Se întrevede o perioadă agitată în plan emoțional, așa că ai face bine să nu te izolezi. Caută compania celor dragi și oferă-le ocazia să te destindă, să te înveselească.

Vărsător – momente dificile pentru viața de cuplu

În această conjunctură astrologică, este posibil să te confrunți cu un moment dificil în viața de cuplu din cauza unei probleme de comunicare sau să primești o veste mai puțin plăcută, care tulbură armonia relației.

De exemplu, s-ar putea să constați că există anumite aspecte care ar fi trebuit lămurite de multă vreme și pe care acum nu le mai poți ignora. Soarele, guvernator pe casa a VII-a, va aduce la masa discuțiilor un subiect vechi ce necesită reevaluare și poate și stabilirea unui cadru oficial de a-l gestiona.

În aprilie, poți fi ofensat ușor, pot ajunge la tine reproșurile, ba chiar să reacționezi exagerat, ceea ce nu îți este caracteristic în perioadele de liniște pe cer. Este clar că te depășesc anumite momente și ar fi binevenit să ceri sfatul unui terapeut și confident pentru a putea traversa avalanșa de stări produsă de un subiect mult prea vechi.

Sfat: Apropie-te de cei dragi, asta îți ridică moralul și te ajută să uiți de eventualele neplăceri. Unii Vărsători au acum posibilitatea să conștientizeze o dependență emoțională și să înceapă să caute soluții.

Pești – probleme cu finanțele în viața de cuplu

În cuplu, în aprilie încercați amândoi să vă armonizați țelurile pe termen lung, astfel încât să simțiți că aveți multe în comun, că mergeți împreună în aceeași direcție și că fiecare dintre voi este important în viața celuilalt.

Pe de altă parte, această retrogradare a lui Mercur te invită să privești spre trecutul tău amoros și să îți dai seama cum ți-au fost influențate anumite decizii relaționale de concepțiile pe care le ai despre propria valoare.

Citește și: PFA sau SRL pentru 2024? Invitat, Sorin Ioniță, expert contabil – VIDEO

Cu privire la valoarea materială, constați că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, mai ales în plan sentimental. Apar discuții cu privire la bugetul comun sau locul de unde vin banii în casă. Pentru Peștii celibatari, vei cunoaște persoana compatibilă fix când ești mai preocupat de gânduri și acțiuni ce țin de profesional.

Sfat: Atenție sporită în a doua jumătate a lunii aprilie, pentru că ai tendința să fii mai agitat, grăbit sau entuziasmat, ceea ce crește riscul de accidentări.

Previziunile pentru fiecare zodie v-au fost oferite cu grijă și înțelepciune de către Andreea Ungureanu, fondatoarea “Astrolog Lada cu Zestre”.

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of Generația lui John

Generația lui John

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content