generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Horoscop săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024. Insecurități și posibile pierderi financiare

horoscop, previziuni astrale, 25 februarie 3 martie, Univers, ce zic astrele, horoscop săptămânal

În fiecare săptămână, mișcările planetelor și aspectele astrologice influențează subtil viețile noastre, oferind indicii și direcții în diverse domenii ale existenței noastre. De la relații și carieră la sănătate și dezvoltare personală, previziunile astrale ne pot ghida în înțelegerea energiilor și provocărilor ce urmează.

Pas cu pas, vom explora cum se vor desfășura influențele planetare asupra fiecărei zodii și ce lecții sau oportunități ne vor aduce aceste configurații cosmice. Este timpul să ne pregătim să navigăm cu încredere și înțelepciune în Universul vast al astrologiei și să integrăm aceste înțelegeri în călătoria noastră cotidiană.

Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna ce urmează, începând cu 26 februarie până pe 3 martie 2024

Te confrunți cu insecuritățile tale, însă vei vedea că primești ajutor și te domolești din a fi reactiv. Luna continuă să colaboreze cu inteligentul Uranus și asta te va face să abordezi cu inspirație provocările tale.

Citește și: Filmul Barbie. Recenzie scrisă de către un bărbat despre lumea femeilor roz

Cuadratura Venus-Jupiter a predispus la egoism, pierderi financiare și chiar neșansa în călătorii și semnare de acte, însă situația se redresează rapid. Ești cu lecțiile învățate și mai înțelept pentru a te bucura de următoarea săptămână. Venus îți va permite să iubești și să-ți iei energia de la cei dragi.

Berbec – ai cuvinte ce încântă și confuzii sentimentale

Ai tu un fel de a folosi cuvintele rostite, de întorci totul în favoarea ta. Săptămâna aceasta vei reuși din plin să încânți pe cineva cu ele.

Totuși, sentimentele confuze se amestecă în mod neclar cu ceea ce vorbești și îți împiedică un succes răsunător. Coordonează ce simți cu ce spui și cu ce faci. Dacă nu simți să vorbești, chiar nu o face. Săptămâna aceasta și voie să fii mai… tăcut.

Taur – oratorul cu Idei Abandonate

În săptămâna aceasta ești un adevărat orator. Vei avea chef să spui, să vorbești despre iubire, proiectele tale sau cine știe, poate reprezinți un grup de oameni și aperi interesele. În cuplu ești puțin distras, cu Marte în Gemeni îți stă gândul la acțiuni începute pe multe planuri, idei sunt, însă… abandonate cu succes.

Vei avea timp să te aduni și să câștigi stabilitate. Îți apare predispoziția pentru exagerare în vorbe. Totuși, îți stă bine așa, pentru că această postură a ta este rară și apoi singur vei învăța din… sfaturile tale.

Gemeni – dileme romantice și latura idealistă

Tu începi săptămâna cu o dilemă. Te atrage o persoană puternică, cu statut social, și este posibil să intri într-o relație… romantică și mult prea idealistă. Îți recomand să dai dovadă de răbdare, să nu exagerezi sau să forțezi lucrurile.

Citește și: Experiența unui agent de vânzări din Ploiești: “Am început să câștig peste 2000 de euro lunar și să merg în vacanțe de neuitat” (P)

Căldura sufletească și să îți arăți latura sentimentală sunt de bun augur și… reușești și tu să-ți dai seama mai bine cu care față a Geamanului funcționezi mai bine în această perioadă.

Rac – reinventarea și revitalizarea relației

Conjunctura astrală a perioadei îți spune că este de bun augur să te desparți de trecut și să te reinventezi. Cu Mercur și Pluto în conjuncție pe casa a VII-a, puterea de seducție este amplificată, pentru a revitaliza relația de cuplu sau pentru o reîntâlnire pasională. Concentrează-te asupra ambițiilor tale, fără presiuni în exterior. Chiar dacă te tentează să faci anumite investiții, este de preferat să economisești.

Leu – exigențe și compromisuri în rutina cuplului

Marte și Venus în cuadratura cu Uranus pot să vă aducă schimbări în rutina cuplului. Aspirațiile și interesele ce nu sunt comune vă determină să fiți mai exigenți cu planul vostru comun. Punctele de vedere nu sunt comune, iar soluția de compromis și acțiuni rezonabile este cheia. Nu poți forța lucrurile în direcția dorită de tine, așadar este nevoie să te adaptezi. Vei reuși.

Fecioara – rezolvări amiabile și clarificări în dragoste

Parcurgi o perioadă în care poți realiza mai multe și mai repede dacă investești împreună cu ceilalți. Dacă sunt litigii de natură materială, vei ajunge la o înțelegere amiabilă. În dragoste ai lucruri de lămurit și a te eschiva… nu mai merge. Acordă atenție persoanei iubite și înțelege că să poți să te bucuri cu adevărat de o relație împlinită și împlinitoare.

Balanța – surprize plăcute și revizuirea proiectelor

Ai obiceiul de a ignora persoanele care par să fie diferite de ceea ce tu consideri că este „genul” tău. Surprizele pot fi foarte plăcute dacă acorzi o șansă, fie că este vorba de prieteni sau chiar relațiile de familie.

Citește și: Campanie de prevenție a cancerului de col uterin în Ploiești. Înscrie-te pentru consultație gratuită

Profită de tranzitele acestei perioade pentru a șlefui un proiect mai vechi sau pentru a relua un proiect profesional pe care l-ai neglijat în ultima vreme. Moderația și autocontrolul sunt pentru tine, astfel încât talerele tale să fie în echilibrul dorit.

Scorpion – nevoia de iubire și proiecte realizabile

Ai fost în atenția astrelor cu aspecte pozitive Venus-Neptun și chiar cuadratura Venus-Marte ce a adus o tensiune efervescentă. Simți nevoie de iubire mângâietoare și seductivă cu gesturi tandre. Ai parte de asta dacă reușești să topești latura defensivă în care intri frecvent.

Acordă timp pentru tine și familie. Pune în minte proiecte cu o încadrare corectă în timp, astfel încât să nu visezi la țeluri imposibil de realizat printr-o bătaie din degete.

Săgetător – decizii inspirate și armonie în dragoste

Săptămâna aceasta iei decizii inspirate, inteligente în ceea ce privește banii, pentru că te-ai străduit să înveți din greșelile făcute în trecut. În dragoste, temperează tendința de a-ți impune punctul de vedere, dar creativitatea și competența îți sunt apreciate și este o cale către armonie.

Ai face bine să te ferești de situații complicate, intrigi sau certuri cu partenerii de afaceri sau prietenii. Optimismul caracteristic va fi cheia soluțiilor și nu… amânărilor.

Capricorn – receptivitate și organizare pentru succes

În săptămâna aceasta vei fi mai receptiv la organizarea vieții casnice. Până acum te-ai cramponat să ții cont de cee stee tradițional, ba chiar învechit. Ideile ce ți-ai ghidat până acum deciziile sunt puțin cam învechite pentru noutatea și diversitatea săptămânii ce urmează și ar fi cazul să ieși din carapacea aceasta limitativă. Îți face bine să îți organizezi ieșiri în natură sau un pic de verdeată la birou ca să ai o săptămână de succes!

Vărsător – atracție pentru valoare și negocieri în cuplu

Atragi în jurul tău oameni de valoare, ce merită respectul tău și de la care ai ce învăța. De asemenea, ești iubit și agreat de persoane influente și asta face ca rezervorul tău de energie să fie umplut pentru a avea o săptămână fantastică.

Citește și: Șerban Huidu la Mihai Morar: “Accidentul m-a învățat să vorbesc mai puțin și să ascult mai mult”

Vei avea parte de ceva negocieri în cuplu. Vrei să recreezi plăcerea de a fi împreună și asta va îmbina creativitatea ta de a găsi soluții cu ceva bătut din picior pentru că lucrurile nu se mișcă rapid așa cum îți dorești. Și diferențele atrag, poate ar fi bine să vezi mai multe instante și perioade, ca să ai o imagine completă.

Pești – ordine în gânduri și sinceritate în comunicare

În săptămâna aceasta realizezi că nu este ușor să găsești pe cineva care să corespundă dorințelor tale. Ai tendința să fii retras, închis și să dai impresia că ascunzi secrete neplăcute. Poate că nu ești tocmai sincer și ar fi bine să știi că uneori ești chiar drăgălaș și ceilalți se bucură de prezența ta.

Ai o perioadă bună și o formă fizică excelentă. Ar fi ca să aduci și stările emoționale la același echilibru pentru a te bucura din plin de beneficiile perioadei încă de răsfăț pentru tine. Pune-ți ordine în gânduri și fii foarte atent cum te exprimi și să-ți ții promisiunile.

Previziunile pentru fiecare zodie v-au fost oferite cu grijă și înțelepciune de către Andreea Ungureanu, fondatoarea “Astrolog Lada cu Zestre”.

Citește și: Dragoș Pătraru, lecții transformatoare despre viață: “Credeam că e vina săracului că e sărac…”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of Generația lui John

Generația lui John

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content