generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Dragoș Pătraru, lecții transformatoare despre viață: “Credeam că e vina săracului că e sărac…”

Dragoș Pătraru, interviu, podcast, Radu Țibulcă, vin de-o poveste, relații cu sens, post intermitent, fasting, vin dezalcoolizat, industria de wellness, Cafeneaua Nației, lecții de viață

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii “Starea Nației”, a fost invitat în cadrul podcastului “Vin de-o poveste by Radu Țibulcă”. După ce a ajuns într-un punct critic al vieții sale, Dragoș Pătraru a decis că e timpul pentru o schimbare.

Acesta citește zilnic cel puțin 50 de pagini, mănâncă doar între anumite ore, nu consumă alcool și își propune să aibă legături de prietenie cu sens.

“Prima chestie pe care trebuie să o faci când vrei să te apuci de orice cu privire la sănătatea ta este să te duci la doctor și să îți faci analizele. Ce analize? Toate!”, a spus Dragoș Pătraru.

Citește și: Posibil să primești amendă chiar dacă plătești, prin SMS, taxa de pod de la Fetești: “În sistemul nostru nu apare plata”

Interviul durează mai bine de 3 ore și este unul transformator și plin de informație. Dragoș Pătraru povestește despre momentul în care și-a dat seama că kilogramele în exces nu duc decât într-o singură direcție. Voia să se lege la șireturi, însă cele 130 de kilograme i-au dat bătăi de cap.

“Într-o dimineață, după ce m-am trezit, am vrut să mă leg la șireturi fără să mă așez și am leșinat.”, a povestit Dragoș Pătraru în cadrul podcastului.

Tot în cadrul interviului poți afla cum funcționează industria de wellness, de ce nu e bine să alergi pe bandă și cum se fabrică vinul dezalcoolizat.

“Industria de wellness vrea ca tu să te reapuci anual de de slăbit și să te țină două-trei luni.”, Dragoș Pătraru.

Dragoș Pătraru spune că citește în fiecare zi 50 de pagini și că practică sportul cu regularitate. A renunțat la alcool și își dorește să aducă în Cafeneaua Nației vinul dezalcoolizat. Spune că alcoolul este otravă pentru corp.

Interviul cu Dragoș Pătraru: “Școală anulează curiozitatea”

Citește și: Darius Dumitru, la 17 ani, pilot de avion ultraușor: “Am urmat cursurile Aeroclubului Teritorial Ploiești și am decolat”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content