generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Un ploieștean joacă fotbal cu prietenii și strânge donații pentru cazuri caritabile. Inițiativa a strâns peste 20.000 lei

prin sport noi facem bine, inițiativă locală, Ploiești, Cristian Ionescu, fotbal cu prietenii, comunitate, Sala Polivalentă Brazi, interviu, live, contact Cristian Ionescu

Cristian Ionescu este inițiatorul proiectului “Prin sport noi facem bine”. Alături de zeci de ploieșteni, în fiecare vineri seară, acesta joacă fotbal pentru fapte bune. Până în prezent, comunitatea formată în jurul sportului a reușit să strângă peste 20.000 lei pentru familiile nevoiașe.

Cei care doresc să participe la serile de fotbal și să doneze pentru cazurile pe care proiectul dorește să le ofere un ajutor, îl pot contacta pe Cristian Ionescu (0731.743.662). 

Proiectul a fost demarat acum mai bine de 6 luni de zile și a reușit să strângă o comunitate de peste 50 de oameni pasionați de fotbal și fapte bune. Până în prezent au fost donați peste 20.000 de lei, sumă care a ajutat familiile nevoiașe. 

Citește și: Dragoș Pătraru, lecții transformatoare despre viață: “Credeam că e vina săracului că e sărac…”

Unul dintre cazurile susținute de către proiectul “Prin sport noi facem bine” este și cazul lui Rareș Iustin, copilul diagnosticat cu autism.

Fotbalul continuă, la fel și faptele bune pentru familiile nevoiașe. Așadar, doritorii sunt așteptați în fiecare vineri seară la Sala Polivalentă Brazi.

“Iubitorii proiectului “Prin sport noi facem bine” au reușit în 6 luni de zile să strângă aproximativ 20.000 lei, bani pe care i-am donat familiilor nevoiașe.”, a declarat Cristian Ionescu.

Interviu LIVE cu Cristian Ionescu și echipa 

Citește și: Posibil să primești amendă chiar dacă plătești, prin SMS, taxa de pod de la Fetești: “În sistemul nostru nu apare plata”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content