generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Robert Dumitroiu sparge sticle și le transformă în tablouri. Un restaurant din Ploiești îi găzduiește prima expoziție

Robert Dumitroiu, ploieștean, restaurant Ploiești, interviu, tablouri din cioburi, Smashed Bottle, rășină, restaurantul Steak House, expoziție Ploiești

Robert Dumitroiu s-a născut în Ploiești, are 25 de ani și creează artă cu ajutorul unor sticle de băuturi pe care le sparge și le înrămează. Tehnica se numește Smashed Bottle și este relativ nouă în România. Ploieșteanul are prima expoziție într-un local din Ploiești.

În cadrul articolului vei afla despre tehnica Smashed Bottle, care sunt pașii pe care trebuie să îi respecți pentru a realiza aceste tablouri și care este restaurantul din Ploiești care deja găzduiește prima expoziție a artistului Robert Dumitroiu.

Robert, prezintă-te în câteva cuvinte.

“Numele meu este Robert Dumitroiu, am 25 de ani și sunt din Ploiești. Pasiunile mele sunt: tatuajele, arta tablourilor și mașinile.”

Cum ai descoperit acest tip de artă și cum se numește?

“Am descoperit acest tip de artă prin intermediul rețelei TikTok, fiind practicată această tehnică în străinătate. Tehnica se numește Smashed Bottle și este regăsită foarte rar în România.”

Care sunt pașii pe care îi presupune tehnica Smashed Bottle?

“Primul pas este să îmi achiziționez sticlele de orice tip de băutură din diverse locuri, iar apoi îmi comand rășina si ramele tablourilor de pe internet. Al doilea pas este să îmi pregătesc un loc unde sparg sticlele, iar apoi, așez bucățică cu bucățică în ramă tabloului.

Citește și: Test de personalitate gratuit. Testul celor 16 tipuri de personalitate

Al treilea pas este să torn rășina cu grijă peste întregul design și să o las 24 de ore la uscat.

Ultimul pas este să postez întregul conținut pe rețelele de socializare și să le promovez. Astfel publicul devine tot mai interesat de acest tip de artă.”

Cum este primit acest tip de artă?

“În primul rând, în urma vizualizărilor de pe TikTok, constat faptul că oamenilor li se pare o tehnică interesantă și apreciază acest lucru.
În al doilea rând, mi-am făcut cunoscute tablourile, în restaurantul Steak House din Ploiești, afișându-le ca și decor. Clienții localului sunt impresionați de acest tip de artă.”

Reușești să vinzi aceste tablouri sau este doar o pasiune?

“Aceasta este mai mult o pasiune, dar mi-ar plăcea să îmi vând tablourile în diverse locuri, deoarece este o satisfacție pentru mine când văd că pasiunea și munca mea au succes.”

Care este următorul pas în promovarea ta ca artist?

“Următorul pas este să muncesc cât mai mult pentru a promova arta mea și de a face cunoscut acest nou concept în România.”

Tablourile personalizate pot conține și nume sau alte scrieri?

“Tablourile pot fi personalizate doar cu sticla de băutură dorită.”

Cel mai mare vis al tău?

“Cel mai mare vis al meu este să devin antreprenor și să călătoresc cât mai mult, deoarece mă atrag experiențele noi.”

La final, lasă un mesaj pentru cititorii Generația lui John.

“Un mesaj pe care îl transmit pentru cititorii lui John este acela de a avea încredere în voi și de a nu vă da bătuți niciodată. Încurajez pe toată lumea să încerce lucruri noi care sunt pe placul lor și chiar dacă nu au reușită din prima, să lupte în continuare!”

Tablourile pot fi văzute și contul de TikTok al lui Robert Dumitroiu.

Citește și: Dragoș Pătraru, lecții transformatoare despre viață: “Credeam că e vina săracului că e sărac…”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content