generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Șerban Huidu la Mihai Morar: “Accidentul m-a învățat să vorbesc mai puțin și să ascult mai mult”

Șerban Huidu, podcast Mihai Morar, interviu, Kiss FM, accident Șerban Huidu, fain și simplu

Povestea lui Șerban Huidu spusă de cârcotaș într-un interviu acordat lui Mihai Morar. Doi grei din presa națională, față în față după 20 de ani în care s-au bătut în replici și pentru audiențe. Șerban Huidu vorbește despre accidentul de la ski, accidentul în care au murit 3 oameni și felul în care viața lui s-a schimbat.

În cadrul podcastului “Fain și Simplu, cu Mihai Morar”, Șerban Huidu face dezvăluiri importante despre felul în care presa funcționa acum 20 de ani, dar și care au fost motivele pentru care a plecat de la Kiss FM.

Citește și: Interviu cu Victor Dorobanțu, actorul din serialul Wednesday: “Mă bucur că am mers înainte atunci când voiam să mă opresc”

Cârcotașul povestește că după accidentul de la ski, recuperarea lui a fost foarte dificilă și a rămas cu multe sechele. După accident, Șerban Huidu a avut nevoie de o oră ca să urce un etaj. Realizatorul de emisiuni radio și tv consideră că soarta joacă un rol esențial în viața fiecăruia.

Șerban Huidu la podcastul lui Mihai Morar

“Azi ai ocazia să călătorești în trecut. În vremea de aur a presei românești, în perioada când o emisiune precum Cronica Cârcotașilor năștea cutremure în cele mai înalte cercuri ale politicii. Șerban Huidu este unul dintre realizatorii de programe care au dat tonul unei industrii.

Tot el este omul care a ținut capul de afiș în două accidente teribile, care i-au marcat viața în mai puțin de un an. Astăzi, mai matur, dar deloc mai puțin acid, își spune povestea lui Mihai Morar. Care sunt cele mai picante momente din România anilor 2000. Care este cel mai mare regret.

Cum și-a revenit dintr-o coma unde avea mai puțin de 10% șanse să își mai revină. Urmează podcastul care îți dezvăluie ce a facut Șerban Huidu după accidentul auto în care a fost implicat și care a curmat viața a 3 oameni. Urmează Fain & Simplu, cu Mihai Morar.”

Citește și: PAUL OLTEANU – E IMPORTANT SĂ NE PUNEM ÎNTREBĂRI | PODCAST GENERAȚIA LUI JOHN, EP. 23

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Generația lui John

Generația lui John

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content