generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

PAUL OLTEANU – E IMPORTANT SĂ NE PUNEM ÎNTREBĂRI | PODCAST GENERAȚIA LUI JOHN, EP. 23

Paul Olteanu Mind Architect

Să stai de vorbă cu Paul Olteanu e o adevărată provocare, dar să-l asculți pe Paul Olteanu e cu adevărat un secret pe care dacă îl pricepi rapid, ai numai de câștigat. Care e câștigul?

Cu peste 10 ani de experiență ca Master Trainer și Executive Coach, Paul este specialist în comunicare, neuroștiință și procese de transformare, precum și fondatorul platformei Mind Architect – e omul de la care urechile ciulite au ce învăța și pune în practică.

Toți anii de experiență îl ajută pe invitatul din podcast să vorbească despre cum sa ne gestionăm emoțiile, cum să facem alegeri raționale și care e toată treaba cu stresul pe care îl resimțit tot mai acut în ultima perioadă.

Citește și: Șerban Huidu la Mihai Morar: “Accidentul m-a învățat să vorbesc mai puțin și să ascult mai mult”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Laura Dori

Laura Dori

Cine sunt eu? Spun cu mândrie că am fost reporter la Europa FM mereu la datorie pentru știrile care contează. Iubesc tot ce ține de radio și muzica bună. Ce fac acum? Sunt studentă la facultatea de jurnalism, mai exact la specializarea publicitate. Stau cu ochii pe tot ce mișcă în online pentru că de-abia aștept să comentez. Și mai am și un podcast. Acolo vorbesc despre muzică rock iar aici pe site mă găsiți cu subiecte juicy din lumea internetului. Ce o să fac în viitor? Probabil fix același lucru. Și poate și ceva copywriting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content