generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Previziuni astrale 2024. Dragonului de Lemn aduce prosperitate și noroc – VIDEO

previziuni astrale 2024, dragonul de lemn, video, zodii 2024, Andreea Ungureanu, astrolog, horoscop 2024

Previziuni astrale 2024 pentru toate zodiile. Acestea sunt previziunile astrale 2024 pentru zodia ta. Andreea Ungureanu, specialist în astrologie, îți spune care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte. Află care sunt cele mai norocoase zodii în anul 2024 și cum sunt acestea influențate de cifra 8 din punct de vedere astrologic.

Urmărește video cu previziuni astrale 2024 pentru toate zodiile în cadrul articolului. În calendarul chinezesc anul 2024 este anul Dragonul de Lemn. Dragonul de Lemn este singurul animal mistic, iar rolul acestuia este de a împlini cele mai arzătoare dorințe. În cultura chineză, dragonul de lemn reprezintă puterea, norocul și succesul, ceea ce înseamnă că 2024 va fi plin de prosperitate și noroc pentru toate zodiile.

Citește și: Neatza de la păcănele, cu Răzvan și Dani. Din păcate, matinalii promovează un cazinou online

Cifra magică 8 guvernează anul 2024, cifră care ajută la sporirea ambiție de a duce la bun sfârșit planurile. Cifra 8 reprezintă și cifra infinitului, cu extreme pozitive și negative, însă sfatul astrologului indică ideea de echilibru pe toate planurile.

Previziuni astrale 2024 pentru toate zodiile

Berbec – șanse mari de dezvoltare profesională

Va fi un an în care inițiativa și ideile sunt peste tot, trebuie doar să le culegeți. Primăvara este deosebit de productivă. Șanse mari de dezvoltare profesională.Aveți parte de noroc în dragoste. Mare atenție la tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru, mai ales la nivel profesional.

Taur – urmează să vă mutați în casă nouă

Jupiter se mută pe casa a II-a, casa proprietăților, a banilor munciți, a valorilor de sine. Un succes mare în zona afacerilor. Aveți liber la investiții. Vă puteți muta în casă nouă. Nu sunteți tentați de noi relații, ci rămâneți în relații din comoditate. Voi alegeți dacă vreți să mergeți mai departe sau nu.

Gemeni – vă cam ia valul la cumpărături

Jupiter se află chiar în zodia voastră, în zodia Gemeni. Se recomandă prudență deoarece Jupiter vine cu o doză substanțială de energie și vă cam ia valul să faceți cheltuieli. Până la finalul anului aveți grijă să nu ajungeți la risipă.

Toate acțiunile legate de bani este recomandat să le faceți cu prudență. Pe plan personal nu intervin emoții care să vă dea viața peste cap, așadar este loc pentru a vă pune la punct actuala relație. Aduceți noi elemente, surprinzătoare, care să ajute relația de cuplu.

Rac – puneți banii la saltea

Racii sunt puși pe economist în 2024. Planete s-au aliniat special pentru ca racii să nu facă achiziții necugetate. Este un an în care pot apărea noi surse de venit. În viața personală vă merge bine, mai ales că există un echilibru financiar. Racii celibatari pot cunoaște marea dragoste din iunie 2024.

Leu – sunteți în lumina reflectoarelor

Leii sunt în centrul atenției în anul 2024. Se vor bucura de succes pe Casa Carierei. Leii își doresc să fie în lumina reflectoarelor și să aibă un statut cât mai mare. Leilor, veți fi în mijlocul acțiunii și veți fi spectacol, așa cum vă și doriți. Prin luna iunie încep achizițiile serioase, așadar atenție pe ce dați banii. Nu în ultimul rând, nu uitați să cedați din putere și control. V-ar putea face bine.

Fecioară – fără modificări bruște în viața personală

Se anunță succes în carieră și în viața personală pentru cei născuți în zodia fecioară. Vă orientați către activități creative, iar asta vă ajută să relaxați și vă oferă o stare generală de bine. Sufletul pereche încă nu e de găsit, dar nu e nicio grabă. Totul se rezolvă treptat. Nu faceți modificări bruște în zona relațiilor pentru a evita un dezechilibru.

Balanță – atenție la vicii și nopțile nedormite

Anul 2024 aduce pentru balanțe o serie de schimbări. Se anunță un an important pentru cei născuți în zodia balanță. Pot apărea noi membri în familie, schimbarea profesiei și alte mutări importante în anul 2024. Atenție la vicii și nu uitați că este important să vă faceți un program de viață mai disciplinat.

Scorpion – nu faceți investiții impulsive

Scorpionul este o zodie cu o energie absolut magnetică. Vă mențineți misterul și nu renunțați la capricii. Atenție la capitolul bani! Nu faceți investiții impulsive pentru că există șanse să pierdeți mai mult decât vă permiteți.

Aveți șansa de a câștiga bani inclusiv din pasiunile pe care le aveți. În relația de cuplu lucrurile merg ca pe roate cel puțin până în luna mai, atunci când va trebui să faceți anumite eforturi pentru a menține flacăra iubirii aprinse. Fiți mai buni și mai blânzi.

Săgetător – sunteți în plin proces de maturizare

Urmează luni dificile pentru cei născuți în săgetător. Nu vă pierdeți entuziasmul, ci continuați să faceți ceea ce faceți deja. Sunteți în plin proces de maturizare. Anul 2024 este anul care vă poate ajuta să vă găsiți sufletul pereche. La capitolul bani stați bine, mai ales că ați muncit din greu anul ce tocmai a trecut. Spor la dezvoltare personală, dragi săgetători.

Capricorn – culegeți roadele muncii din ultimii ani

Un an al rezultatelor se anunță pentru cei din zodia capricorn. Nu ați muncit degeaba în ultimii ani. Este timpul să vă bucurați de roadele muncii voastre. Anul 2024 vă poate aduce bani dintr-o moștenire. Nu vă speriați de banii care vor veni, ați trudit mult în direcția asta și meritați fiecare bănuț. Capitolul familie arată bine, însă cu sănătate sunt și vești mai puțin bune. Nu vă neglijați și mergeți la un control de rutină.

Vărsător – vorbiți clar cu partenerul de viață

Calm, stabilitate și pozitivitate se anunță în 2024 pentru cei născuți în zodia vărsător. Vă doriți mai multă agitație, mai multe proiecte și nu vreți liniște în jurul vostru. Visați la relații complexe și conexiuni puternice.

Nu e un an ușor, mai ales că va trebui să faceți alegeri personale. Veți renunța la ce nu vă face bine și veți păstra doar ceea ce vă ajută să vă așezați în viața voastră. În relația de cuplu veți avea puterea de a comunica clar ce anume vă doriți de la partener. Vărsătorilor, nu uitați să vă spuneți povestea.

Pești – puneți osul la treabă și vă responsabilizați

Vă așteaptă noi orizonturi și experiențe frumoase, peștilor. Dragonul de Lemn vă va ajuta să faceți schimbări în viețile voastre. Anul 2024 este un an al responsabilizării pentru voi. Tot ceea ce faceți este cu sens, iar realizările notabile nu întârzie să apară.

Se anunță întâlniri romantice și o consolidare a relației de cuplu. Pentru peștii celibatari este posibil să apară sufletul pereche în 2024. Nu vă abateți de la drumul și regulile pe care vi le-ați setat.

Pentru hartă natală: Facebook Astrolog Andreea Ungureanu

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content