generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Horoscop, săptămâna 12-18 februarie 2024. Leul jonglează cu echilibrul între carieră și dragoste

horoscop, 12 18 februarie 2024, previziuni astrale, Andreea Ungureanu, Astrolog Lada cu Zestre, horoscop săptămânal

Horoscop 12-18 februarie. Zodia ce ocupă scena în săptămâna 12-18 februarie este Vărsătorul. Reflectoarele cerului o luminează și Mercur, Marte și Venus se alătură, pe rând din 5, 13 și 16 februarie. Avantaje și noroc chior pentru zodiile de Foc și de Aer.

Horoscop 12-18 februarie. Marte și Venus în Conjuncție cu Pluto în săptâmână 12-18 februarie vor face ca zodiile de apă să fie romantice și să aibă succes în dragoste. Până pe 19 februarie, Jupiter în Taur în Sextil cu Saturn în Pești face ca Zodiile de pământ să pună bazele unor planuri serioase, pe termen lung.

Citește și: Puterea vindecătoare a râsului. Nu vezi soarele în spatele unui cer înnorat… Dar el e acolo, mereu!

În această săptămână, Berbecul aduce o energie vibrantă și o atitudine inventivă, fiind determinat să-și îndeplinească visele și să obțină rezultate remarcabile în carieră și viața personală. Taurul caută stabilitate și reevaluare, concentrându-se asupra fundamentului său financiar și a relațiilor importante, în timp ce Gemenii se simt în elementul lor, plini de vitalitate și deschiși la oportunități noi.

Racul se concentrează pe prosperitate și sănătate, fiind încrezător în abilitățile sale de a atinge obiectivele stabilite, iar Leul jonglează cu echilibrul între carieră și dragoste, căutând să realizeze performanțe remarcabile atât în plan profesional, cât și în sfera relațiilor personale.

Tendințele pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna 12-18 februarie 2024

În săptămâna 12-18 februarie 2024, fiecare zodie se pregătește să abordeze provocările și oportunitățile cu energie și determinare. De la Berbecul plin de vigoare, până la Taurul concentrat pe stabilitate și Gemenii deschiși la noi experiențe, zodiile sunt pregătite să-și manifeste caracteristicile distincte în diferite aspecte ale vieții lor.

Cu accent pe prosperitate, sănătate, și echilibru între carieră și dragoste, fiecare semn zodiacal se angajează să-și maximizeze potențialul și să obțină realizări remarcabile în această săptămână plină de promisiuni cosmice.

Horoscop Berbec, săptămâna 12 – 18 februarie 2024

BERBEC – Te simți brusc înviorat și ai motivație să-ți îndeplinești visele. În carieră ești inventiv și găsești noi moduri de a aborda munca și de a te bucura de roade. Poate fi o soluție ieșită din comun care îți aduce beneficii.

În dragoste ești cam grăbit și s-ar putea să nu iasă totul ca la carte. Ești totuși spontan și ajustezi pe parcurs cât să rămână doar impresia lucrurilor bine făcute și nu a micilor omisiuni. Sănătatea este bună și profiți la maxim de perioadă pentru a te îngriji și a-ți menține forma fizică.

Horoscop Taur, săptămâna 12 – 18 februarie 2024

TAUR – Te simți “luat pe sus” de unele evenimente și parcă ai vrea să mai domolești ritmul. Ai nevoie să refaci un plan, poate chiar de la zero. Un asociat sau o parte a planului nu funcționează și ție îți trebuie stabilitate. Mutarea este bună și este gândită îndelung.

Citește și: Previziuni astrale 2024. Dragonului de Lemn aduce prosperitate și noroc – VIDEO

Așadar, e cazul să o pui în practică în luna următoare, cel puțin. În dragoste măsori și constați. Săptămâna aceasta este o ocazie bună să te relaxezi, indiferent care este starea matrimonială. Vei lua decizii în martie în stilul tău lent și netulburat. Cu sănătatea ești în refacere și acum doar vei preveni eventualele posibile neplăceri.

Horoscop Gemeni, săptămâna 12 – 18 februarie 2024

GEMENI – Tu ești în vervă, proiecte și contracte. În stânga și în dreapta este numai lucru și oportunități pe care le “culegi” și apar ca ghioceii primăverii. Ai coșul plin și în dragoste, unde orice rău este spre bine. Și apoi, unde ai mai văzut Gemeni care să nu se descurce?

Cu sănătatea momentan alegi să ignori semnalele, pentru că ești prea ocupat cu altele. După finalul lui februarie vei face și un set de analize pentru liniștea ta.

Horoscop Rac, săptămâna 12 – 18 februarie 2024

RAC – Tu ești solicitat până peste cap în carieră. Task-uri și drumuri, toate pline de reușite și succes financiar. Vin bani, dar și cheltuieli multe. Ești în creștere în carieră și statut și, apoi, merită să faci investiții, inclusiv în imaginea ta.

În dragoste te aștepți la mai mult romantism și grijă din partea partenerului/partenerii de viață. Modurile de comunicare a sentimentelor nu sunt la vedere și trebuie să cauți mai mult acele dovezi de iubire la care speri. Sunt acolo și dragostea este în aer. Sănătatea este în echilibru. Îți recomand detox-ul pentru a te energiza și pregăti pentru perioada de primăvară.

Horoscop Leu, săptămâna 12 – 18 februarie 2024

LEU – La tine lucrurile sunt bune, dar oarecum amestecate. Cariera se încurcă cu dragostea, iar sănătatea cu planurile. E nevoie de prezența ta pentru a face ordine. În carieră îți merge bine, însă te aglomerezi cu volume mari de muncă.

Ar trebui să delegi și să ai încredere în deciziile pe care le pot lua și ceilalți din echipă sau din subordinea ta. În dragoste nu mai ai tu nevoie de dovezi de iubire, însă o ieșire cu partenerul de viață mai condimentează atmosfera cuplului. Este cel mai posibil să fii tu cel invitat, așadar, în acest caz, nu muncești prea mult. Cu sănătatea ar fi bine să fii atent și să te aprovizionezi cu ceaiuri pentru o stare zen.

Horoscop Fecioară, săptămâna 12 – 18 februarie 2024

FECIOARA – La tine “ce e în mână nu e minciună”. Ești conservatoare și mai puțin interesată de explorare și schimbare. Prin urmare, în săptămâna 12-18 februarie 2024 ai putea fi bulversată de unele situații cu care te confrunți sau de alegeri pe care trebuie să le iei pentru că te fac să ieși din spațiul tău confortabil și pufos.

În carieră ești mânată de nevoia de securitate financiară și supracompensezi doar ca să fii sigură că îți menții poziția și statutul câștigat în timp. În dragoste ai avut grijă să crești și să hrănești relația. Ai deja pregătite surprize și gesturi pentru persoana iubită cât să-ți asiguri bunăstarea în cuplu. Sănătatea este o prioritate întotdeauna pentru tine, așadar perioada aceasta nu face excepție și te informezi ca să ai un stil de viață sănătos.

Horoscop Balanță, săptămâna 12 – 18 februarie 2024

BALANȚA – Pentru Balanțe, perioada 12-18 februarie 2024 vine cu detașare. În carieră lucrezi cât trebuie și atât. Mergi pe această tactică de ceva timp și îți este cel mai favorabil acest mod de a funcționa. În dragoste ai o săptămână în care se potolește anumite stări de conflict, iar discuțiile raționale poartă parfumul picanteriei pentru că ai ajuns să vezi cum vorba dulce mult aduce.

Preferi să fii rezervată cu cerințele față de partener/ă. Cu sănătatea ești în priză și ai posibilitatea să găsești o metodă și o formulă proprie prin care să-ți asiguri echilibrul. Ești încântată să o împărtășești cu ceilalți.

Horoscop Scorpion, săptămâna 12 – 18 februarie 2024

SCORPION – În perioada 12-18 februarie 2024 ești ca la carte. Cariera este pe cele mai înalte culmi. Te simți bine la serviciu sau în afacerea ta, ai reușite și statutul pe care ți-l dorești. În dragoste te lovești în continuare de dorințe intense pe care nu de fiecare dată poți să le împărtășești. Totuși, înțelegi că în iubire ne manifestăm diferit și ești flexibil să accepți că partenerul se străduiește.

Citește și: Relația cu mâncarea. De ce e importantă varietatea în farfurie?

Cu această nouă abordare te poți bucura de micile surprize pregătite pentru tine. Cu sănătatea ești în verificări și îți reamintesc că a fi prevăzător e o metodă bună de abordare, ceea ce ai și făcut și acum. Ești mulțumit de tine că nu ai mai împins la extreme rezistența ta fizică sau psihică.

Horoscop Săgetător, săptămâna 12 – 18 februarie 2024

SĂGETĂTOR – În săptămâna 12-18 februarie 2024 ești ca un căluț neobosit care aleargă de colo-colo. În carieră îți merge bine, doar că apar nemulțumiri pe la colțuri, pentru că nu prea te vede lumea muncind. Ar fi bine să-ți iei timp și să fii mai vizibil. Tu știi că ai tras destul în ultima perioadă, chiar dacă optimismul tău a fost confundat cu lenea.

În dragoste repari niște neajunsuri mai vechi, iar situația devine mai roz și sub influențele apropiatei primăveri. Cu o floare nu vei greși sau un gest simbolic ca să îmbunezi partenerul/a de cuplu. Sănătatea nu este printre preocupările tale. Ar fi bine să-ți programezi o revizie tehnică în viitorul apropiat.

Horoscop Capricorn, săptămâna 12 – 18 februarie 2024

CAPRICORN – La tine, Capricornule, săptămâna este un fel de tragere la sorți. Ce faci în carieră? Ce faci în relație, ce să alegi? Te macină întrebări și tot vrei să iei niște decizii din timp. Nu îți sunt confortabile schimbările și de aceea vrei planuri și obiective respectate. Vei descurca tu povestea!

Mai bine bucură-te de stabilitatea pe care o ai deja și în carieră și în dragoste. Cu această constatare te liniștești și te bucuri cu adevărat de surprizele ce îți sunt pregătite. Ai sănătate de fier și asta se datorează clar disciplinei cu care îți tratezi corpul și energia. Felicitări!

Horoscop Vărsător, săptămâna 12 – 18 februarie 2024

VĂRSĂTOR – Ești binecuvântat de astre! Toate reflectoarele cad asupra ta și o să ai parte de succes pe toate planurile. Ești comunicativ, îndrăgostit, curge lapte și miere pe unde ajungi și îți faci apariția. Pare că ești într-o vacanță în perioada aceasta, pentru că totul merge ca pe roate.

Ai zice că nu mai e nevoie de tine să faci, ci doar să strălucești! Toți se înghesuie să îți facă pe plac sau să fie în preajma ta. Dacă nu este concediu, o petrecere sigur va fi și… așteptăm invitațiile.

Horoscop Pești, săptămâna 12 – 18 februarie 2024

PEȘTI – Ai parte de o săptămână pe norișorul pufos. Cu el te deplasezi și la serviciu și acolo stai când faci planurile de afaceri, astfel încât să-ți asiguri stabilitatea financiară și continuitatea. Îți este caracteristic să vezi mai bine părțile cu potențial negativ, însă asta te ajută să faci un plan de evitare cât mai bun și să înoți ca peștele în apă către ținta ta.

În dragoste, în orice ape înoți, o să ai parte de surprize plăcute și atmosferă romantică. Fie că îți urci partenerul/a pe nori sau coborâți amândoi în confortul căminului, e clar că ești îndrăgostit de a fi… îndrăgostit! Cu sănătatea ești mult prea atent și poți exagera cu verificările și suplimentele. Este o perioadă cât să-ți fie bine și să culegi roadele investițiilor făcute în odihnă și sport.

Previziunile pentru fiecare zodie v-au fost oferite cu grijă și înțelepciune de către Andreea Ungureanu, fondatoarea “Astrolog Lada cu Zestre”.

Citește și: Nu ziua de luni e de vină! Și nici colegul… Ci efectele alegerilor tale

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of Generația lui John

Generația lui John

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content