generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Cezar Ouatu, ambasador Leapșa Binelui: “Erau oameni care voiau să vină la concert, dar nu își permiteau”

Cezar Ouatu, ambasador, Leapșa Binelui, fapte bune în comunitate, concert, Crăciunul Regal, Casa Sindicatelor Ploiești, video

Cezar Ouatu este ambasador al faptelor bune în Leapșa Binelui. Artistul a acceptat cu încredere provocarea și a oferit 5 bilete cu titlul gratuit către persoane care nu își permiteau să ajungă la concert. Cezar concertează în Ploiești, la Casa Sindicatelor Ploiești, miercuri, 20 decembrie 2023.

În cadrul campaniei de fapte bune în comunitate, artistul Cezar Ouatu a oferit 5 bilete cu titlul gratuit către 5 persoane care nu își permiteau financiar să vină la Crăciunul Regal de la Casa Sindicatelor Ploiești.

Citește și: Suntem doar pe telefoane! Lansare de carte la Ploiești cu doar 10 oameni. Irina Lete, “Luna Albă”

Astfel, Cezar Ouatu își îndeplinește misiunea în Leapșa Binelui. Biletele au ajuns la 5 persoane care se vor bucura de sărbătoarea Crăciunului pe muzica lui Cezar Ouatu la Crăciunul Regal de la Ploiești. Contratenorul îl provoacă în acest lanț de bine pe Andrei Severin, fondatorul Pieței Artizante.

Cezar Ouatu dă Leapșa Binelui către Andrei Severin de la Piața Artizante

“Sunt Cezar Ouatu și am mândria și onoarea să fiu ales ambasador al faptelor bune prin campania Leapșa Binelui, campanie inițiată de prietenul nostru John Cristea și Generația lui John.

Haideți să facem și nu neapărat doar în decembrie, ci pe tot parcursul anului. Dar în decembrie cu precădere mai mult bine. De ce? Pentru că sunt foarte mulți oameni care au nevoie de suportul nostru material, moral și psihic.

Citește și: S-au aprins luminițele în Ploiești. Galerie foto cu deschiderea Târgului de Crăciun 2023

Eu am ales, prin ceea ce fac eu ca artist, să susțin și să invit la rândul meu oamenii care nu au un ban neapărat necesar să plătească la un concert, în special la Crăciunul Regal.

Eu consider ca fiind o faptă bună și o terapie pentru oamenii care-și doresc acest lucru, să stea pentru 1-2 ore, la Casa Sindicatelor din Ploiești, să se bucure de acest concert minunat pe care eu îl organizez de 8 ani în orașul meu natal Ploiești.

«Am oferit 5 bilete cu titlul gratuit la Crăciunul Regal»

Fapta mea bună a fost următoarea: Am oferit 5 bilete cu titlul gratuit la Crăciunul Regal ținând cont de doleanțele fanilor mei de pe Facebook. Erau oameni care își doreau să participe, dar nu aveau resursele materiale, resurse care nu sunt deloc importante în acest context și în această lună. În această viață la un moment dat. Să ne bucurăm și să bucurăm la rândul nostru alți oameni.

Așadar, eu, mai departe, îl provoc pe Severin, fondatorul Pieței Artizante, în Leapșa Binelui. Astfel vom reuși să ducem mai departe acest mesaj și această campanie minunată inițiată de John Cristea.”, a spus Cezar Ouatu pentru Generația lui John.

Citește și: Cezar Ouatu concertează la Ploiești. Când are loc “Crăciunul Regal” și cât costă un bilet la eveniment

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content