generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Cezar Ouatu concertează la Ploiești. Când are loc “Crăciunul Regal” și cât costă un bilet la eveniment

concert, Cezar Ouatu, Crăciunul Regal, 20 decembrie, Ploiești, preț bilet Cezar Ouatu, Casa Sindicatelor Ploiești, colinde Ploiești

Cezar Ouatu anunță un eveniment extraordinar pentru toți ploieștenii. “Crăciunul Regal”, ediția a VIII-a, va avea loc pe data de 20 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

Cezar Ouatu revine în orașul său natal Ploiești cu cel mai așteptat concert extraordinar din decembrie, “Crăciunul Regal”. Eveniment se află la cea de a VIII-a ediție. În cadrul articolului poți afla prețul biletelor la evenimentul din luna decembrie susținut de artistul Cezar Ouatu.

Citește și: Interviu cu Marina Ivan, consultant de nutriție: “Pace cu cântarul există în momentul în care faci pace cu tine!”

Binecunoscutul interpret, vocea cameleonică și carisma lui Cezar Ouatu vor străluci pe 20 decembrie. Evenimentul începe la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, alături de invitați de excepție și multe alte surprize. Se anunță un eveniment unic, plin de magie, divertisment, muzică bună și emoții la cote
înalte!

Cele mai frumoase coloane sonore (Romeo și Julieta, Nașul), colindele românești tradiționale, cântecele de Crăciun internaționale, precum și prelucrările din teme clasice se vor regăsi în aceeași seară. Vor fi interpretate sub forma unei călătorii muzicale, trăind astfel armonia și atmosfera magică a iubirii și a Crăciunului.

O călătorie muzicală asigurată de Cezar Ouatu

De la New York la Londra (Have yourself a merry little christmas). De la Viena la Roma (Caruso, Nessun dorma) și de la Paris (Cantique de Noel) la Barcelona (Feliz Navidad). Bineînțeles, nu vor lipsi superbele colinde sacre românești (O ce veste minunată, La Betleem colo-n jos).

Bilete la “Crăciunul Regal” al lui Cezar Ouatu

Bilete sunt disponibile la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești. Informații la 0799 469 553 sau online. Click aici pentru bilete online la concertul lui Cezar Ouatu.

Prețul unui bilet variază între 100 de lei și 120 de lei.

Citește și: “Vreau să povestesc” se lansează la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content