generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Moș Crăciun a ajuns la copiii internați la Spitalul de Pediatrie din Ploiești – VIDEO

Moș Crăciun, copiii, pediatrie, spital, Ploiești, Spitalul de Pediatrie Ploiești, Anca Miu, cadouri

Moș Crăciun a adus daruri pentru copiii de la Spitalul de Pediatrie din Ploiești în noaptea magică a Crăciunului. Cei mici au fost bucuroși de darurile primite și de colindele pe care le-au ascultat, alături de părinți, în fața brăduțului de la secția de pediatrie. Proiectul face parte din Leapșa Binelui, proiect de fapte bune în comunitate.

Cu ajutorul donațiilor venite din partea prietenilor Generația lui John, cele 50 de cadouri au ajuns la micuții de la Spitalul de Pediatrie din Ploiești. În doar câteva zile, cu ajutorul oamenilor de bine, am reușit să facem minuni.

Moș Crăciun la Spitalul de Pediatrie din Ploiești

Mulțumim întregii echipe mobilizate pentru faptele bune. Mulțumim directorului spitalului, doctor Anca Miu, pentru deschiderea pe care a avut-o pentru această inițiativă.

Mulțumim Teatrul Ancuța pentru un Moș Crăciun de excepție și colinde cântate din suflet. Mulțumim celor care au donat șii tuturor celor care ne-au ajutat, în orice fel, ca să reușim să construim o seară magică. Crăciun fericit tuturor, alături de familie și cei dragi.

Copiii de la Spitalul de Pediatrie Ploiești în noaptea de Crăciun

Citește și: Generația lui John lansează Leapșa Binelui, proiect de fapte bune în comunitate

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content