generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Generația lui John lansează Leapșa Binelui, proiect de fapte bune în comunitate

Leapșa Binelui, proiect de fapte bune, fapte bune în comunitate, dă leapșa mai departe, 100 ambasadori, John Cristea

Începând de astăzi, 3 decembrie 2023, Generația lui John lansează Leapșa Binelui, un proiect de fapte bune în comunitate. Startul proiectului este dat de către 100 de ambasadori, voci importante în comunitatea prahoveană și nu numai.

Aceștia vor realiza fapte bune și vor da leapșa mai departe. Astfel, un lanț de fapte bune se anunță în următoarea perioadă. Începe Leapșa Binelui, încep faptele bune. De astăzi, platformele de socializare, în special Facebook și Instagram, vor fi animate de poveștile inspiraționale create cu ajutorul ambasadorilor.

Citește și: Posibil să primești amendă chiar dacă plătești, prin SMS, taxa de pod de la Fetești: “În sistemul nostru nu apare plata”

Campania Leapșa Binelui aduce cu ea o notă de conectivitate digitală, utilizând hashtag-ul #LeapsaBinelui. Această etichetă devine un simbol al mobilizării pentru fapte bune oferind participanților și comunității o modalitate facilă de a urmări și de a distribui lanțul neîntrerupt al poveștilor de bine.

Campania de fapte bune este disponibilă pe LeapsaBinelui.ro

Întreaga campanie, plină de inspirație și inițiative benefice, va fi accesibilă pe conturile de Instagram și Facebook Generația lui John, precum și pe paginile de socializare ale ambasadorilor. De asemenea, detalii suplimentare, evenimente și actualizări vor fi disponibile pe leapsabinelui.ro .

În această echipă angajată și dedicată găsim profesioniști precum psihologi și avocați, artiști talentați, actori carismatici. Descoperim antreprenori vizionari, campioni în diverse domenii și chiar studenți plini de entuziasm. Toți au dorința de a contribui la binele comun.

Cine sunt cei 100 de ambasadori Leapșa Binelui

Printre cei 100 de ambasadori angajați în această misiune nobilă se regăsesc personalități precum cântăreața Nico Matei, vocea impresionantă de la Eurovision Cezar Ouatu și jurnalista Oana Despa. Actorul Victor Dorobanțu, directorul Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești, Mihaela Rus, actorul George Burcea, antreprenorul Andrei Severin, precum și campionul mondial la Tir cu Arcul, Ciprian Baican.

Îi menționăm și pe Corina Popa, fondatoarea “Școlii de Gramatică”, Roxana Delcea, omul din spatele artiștilor, antreprenorul Ionuț Urzeală, prezentatorul Mircea Solcanu, jurnalista Nadina Zisu, cântăreața Tara Holtea și campioana olimpică la scrimă, Ana Maria Brânză.

Prin intermediul platformelor noastre de social media vă invităm să luați parte la evenimentul de lansare a proiectului Leapșa Binelui. Astfel vă alăturați ambasadorilor și răspândiți bucuria faptelor bune. Descoperiți cum puteți contribui și deveni parte din povestea faptelor bune pe leapsabinelui.ro

Citește și: Cezar Ouatu concertează la Ploiești. Când are loc “Crăciunul Regal” și cât costă un bilet la eveniment

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Generația lui John

Generația lui John

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content