generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Nicoleta Mocanu: “Am fost spiridușul lui Moș Nicolae în spitalele de copii din Codlea, Brașov și Sinaia”

Nicoleta Mocanu, spiriduș, Moș Nicolae, ambasador, Leapșa Binelui, terapie prin râs, spitale copii, zâne

Nicoleta Mocanu este una dintre cele mai active persoane din comunitatea prahoveană pe zona de mișcare și sănătate. Mulți o cunosc pentru nenumăratele tipuri de activități fizice prin care le invită pe doamne și domnișoare la mișcare.

Este renumită pentru terapia prin râs, terapie care îi ajută pe oameni să râdă în hohote. Nicoleta Mocanu este ambasadoare Leapșa Binelui și iubește să ajute de fiecare dată când are ocazia.

Citește și: Leapșa Binelui a ajuns la Școala Gimnazială “Anton Pann” Ploiești

Pentru a face o faptă bună, ambasadoarea a fost spiridușul lui Moș Nicolae în spitalele din Brașov, Codlea și Sinaia pentru a aduce un strop de fericire prin râs și urări de bine celor mici.

“Vreau să provoc pe toată lumea să jucăm cu toții Leapșa Binelui. Mi-ar plăcea să facem fapte bune zi de zi, nu doar în decembrie. Să facem bine în comunitate chiar dacă nu ni se oferă ocazia. Este important ca intenția să plece și de la noi.”, a spus Nicoleta Mocanu.

Citește și: Costin Croitoru, ambasador Leapșa Binelui: “Am oferit cursuri gratuite de prim ajutor enoriașilor din Parohia Maica Precista”

“Astăzi sunt spiridușul trimis al Sf. Nicolae și împreună cu zânele Bunătate, Sănătate, Speranță, Iubire, Bucurie și Recunoștință suntem prezente în spitalele de copii din Brașov, Sinaia și spitalul orășenesc Codlea pentru a aduce zâmbetele pe fețele copilașilor, părinților și personalului clinic prin urări de bine, râsul necondiționat și contagios Laughter Yoga, dar și pentru a le oferi copilașilor peste 200 de pachete cu inima făcute de zâne și oamenii de bine implicați!” a scris ambasadoare faptelor bune într-o postare pe Facebook.

Imagini cu Nicoleta Mocanu și zânele bune

Citește și: Ana Maria Brânză, ambasador Leapșa Binelui: “Zâmbește chiar și în zilele în care e greu și doare”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content