generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Leapșa Binelui a ajuns la Școala Gimnazială “Anton Pann” Ploiești

Loredana-Ionescu-Scoala-Anton-Pann-Ploiesti-Leapsa-Binelui-fapte-bune-copii-provocarea-binelui-clasa

Loredana Ionescu este ambasador al proiectului Leapșa Binelui și promotor al faptelor bune în Ploiești. Astfel, bucuria și zâmbetele se îndreaptă către copiii de la Școala Gimnazială “Anton Pann” din Ploiești.

Loredana Ionescu a fost la copiii de la Școala Gimnazială “Anton Pann” din Ploiești pentru a le aduce un zâmbet pe chip. Aceasta este implicată în nenumărate proiecte prin care îi ajută pe cei nevoiași și consideră că a face bine este cel mai de preț dar pe care îl avem.

“Mă bucur că sunt ambasador Leapșa Binelui. Provocarea faptelor bune m-a adus la la această școală gimnazială și sunt încântată că am reușit să fiu alături de micuții plini de energie și zâmbete.

Citește și: Costin Croitoru, ambasador Leapșa Binelui: “Am oferit cursuri gratuite de prim ajutor enoriașilor din Parohia Maica Precista”

Am fost întâmpinată de doamna directoare, un om de excepție și de doamna învățătoare Raluca, o inimă de om. Am fost impresionată de curățenia, căldura și liniștea de pe holuri.

Copiii respectuoși, receptivi și cu dorința de învățare au primit provocarea binelui cu entuziasm. Aceștia au fost întâmpinați cu dulciuri de către donatori cu inima mare. Felicitări conducerii școli. Cu siguranță vom reveni aici pentru fapte bune.”, a spus Loredana Ionescu.

Imagini de la Școala Gimnazială “Anton Pann” din Ploiești

Citește și: Ana Maria Brânză, ambasador Leapșa Binelui: “Zâmbește chiar și în zilele în care e greu și doare”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content