generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Caroline Robert, singura elevă din Prahova care a obținut media 10 la bacalaureat: “Nu îndrăzneam să visez atât de departe”

Caroline Robert, singura medie de 10, medie 10 Prahova, Carmen Sylva Ploiești

Caroline Robert este singura elevă din Prahova care a obținut media 10 la Bacalaureat 2024. Eleva este din Colegiul de Artă “Carmen Sylva” din Ploiești și spune că nici nu îndrăznea să viseze la o astfel de performanță. Anca Florescu, directorul adjunct al Colegiului de Artă “Carmen Sylva” din Ploiești îi transmite elevei felicitări pentru performanță și munca depusă în tot procesul de pregătire pentru bacalaureat.

“Este minunată această veste. Felicitări elevei care, evident, are și alte preocupări și se pregătește în zona artelor vizuale. Ne bucurăm de această performanță.”, a declarat Anca Florescu, director adjunct al Colegiului de Artă “Carmen Sylva” din Ploiești.

“Sunt foarte bucuroasă. Am muncit foarte mult pentru această medie”

“Sunt foarte bucuroasă. Am muncit foarte mult pentru această medie. Sunt foarte recunoscătoare. Nu mă așteptam să obțin 10 pe linie. Nu îndrăzneam să visez atât de departe. Pe viitor îmi doresc să urmez facultatea de drept în București.

La română a fost destul de dificil, spun asta pentru că subiectele pot fi uneori destul de complexe și e necesară o creativitate de moment. M-am descurcat foarte bine, iar asta o confirmă și notele. Părinții mei sunt foarte bucuroși și mândri de mine”, a declarat Caroline Robert, singura elevă din Prahova cu media 10 la bacalaureat 2024.

Primele medii din Prahova la Bacalaureat 2024

Citește și: Să vă zic ceva de-acum 15 ani, de pe vremea când am dat eu bacalaureatul la matematică

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content