generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Sidonia Precup, a doua medie de 10 din Prahova, după contestații, la Evaluarea Națională

Sidonia Precup, a doua medie de 10 din Prahova, după contestații, la Evaluarea Națională

Sidonia Precup, în urma contestației pe care a depus-o la matematică, a reușit să obțină nota maximă și implicit media 10 la Evaluarea Națională. O singură elevă din Prahova a mai obținut această medie. Astfel, în total, după contestații, doar 2 eleve din Prahova au obținut media 10 la Evaluarea Națională.

Sidonia Precup a obținut nota maximă la examenul de matematică după ce și-a învins temerile și a depus o contestație, sfătuită fiind de profesorului său de pregătire.

Știre inițială: Sidonia Precup, eleva din Câmpina cu media 9.95 la Evaluarea Națională, a doua cea mai mare medie din Prahova

“Profesorul meu de matematică de la pregătire a venit cu ideea”

Deși conștientă de riscuri, Sidonia a ales să aibă încredere în cunoștințele sale, iar rezultatul final i-a confirmat eforturile. Viitorul său academic continuă la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina, la profilul bio-chimie, unde își va continua drumul spre excelență.

“Nu mă gândeam să fac contestație…”

“Profesorul meu de matematică de la pregătire a venit cu ideea. Acesta mi-a explicat riscurile și beneficiile și mi-a dat speranța că se poate schimba ceva. Evident, exista și posibilitatea de a scădea nota. Am cântărit bine decizia, iar până la urmă am considerat că nu am nimic de pierdut. Aveam mici dubii inițial, dar totul a fost bine în final.

Încă nu realizez în totalitate ce înseamnă reușita de la examen, iar pentru mine sentimentul de bucurie este la fel ca înainte. Zecele a fost o confirmare a faptului că trebuie să am încredere în cunoștințele mele. Mai departe voi merge la Colegiul Național Nicolae Grigorescu, pe profil bio-chimie.”, a declarat Sidonia Precup pentru Generația lui John.

Citește și: Interviu cu Caroline Robert: “Fără pregătire nu cred că aș fi luat media 10 la bacalaureat”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content