generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Maria Magdalena Rădulescu, purtător de cuvânt I.P.J. Prahova: “Am mers acasă la o bătrânică dragă sufletului nostru”

Maria Magdalena Rădulescu, purtător de cuvânt, IPJ Prahova, fapte bune, Leapșa Binelui

Purtătorul de cuvânt al I.P.J. Prahova, Maria Magdalena Rădulescu, este alături de campania Leapșa Binelui, campanie de fapte bune în comunitate. Alături de colegele ei, Mihaela Florescu și Laura Antimiu, aceasta adus zâmbetul pe buze unei doamne din satul Valea Unghiului, comuna Jugureni.

“Leapșa Binelui a poposit în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova la începutul lunii decembrie, când colega mea Mihaela Florescu a făcut bine prin donarea de sânge în cadrul unei campanii a Inspectoratului

Astăzi, 14 decembrie, am dus mai departe leapșa și am organizat și desfășurat o activitate de suflet în satul Valea Unghiului, comuna Jugureni (Prahova), împreună cu colegele mele, Florescu Mihaela și Laura Antimiu.

Am mers acasă la o bătrânică dragă sufletului nostru pentru al treilea an.

I-am dus câteva alimente și un cadou, fiind în preajma sărbătorilor de iarnă și, mult mai important, faptul că pe dumneaei o cheamă doamna Lucia, iar ieri s-a sărbătorit Sfânta Lucia. Mulțumim, Generația lui John pentru această frumoasă provocare în care noi am mai făcut câteva suflete să zâmbească.”, purtător de cuvânt al I.P.J. Prahova, Maria Magdalena Rădulescu.

Citește și: Mihaela Florescu, reprezentant IPJ Prahova: “Donez sânge pentru două persoane care au mare nevoie de acest lucru”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content