generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Ajută-l pe Moș Crăciun să ajungă la copiii de la Spitalul de Pediatrie din Ploiești

Moș Crăciun, Spitalul de Pediatrie Ploiești, cadouri, strângere de fonduri, live, seara de Crăciun

John Cristea, fondatorul Generația lui John, își cheamă ajutoarele pentru fapte bune. Acesta va ajunge în seara de Crăciun (24 decembrie), la Spitalului de Pediatrie. De acolo va transmite LIVE și va anunța cu ce daruri a venit Moș Crăciun pentru copiii internați în spital. Detalii despre donații în cadrul articolului.

Comunitatea Generația lui John poate ajuta la strângerea de fonduri pentru cadourile pe care Moș Crăciun și-a propus să le aducă la Spitalul de Pediatrie din Ploiești.

Citește și: Maria Magdalena Rădulescu, purtător de cuvânt I.P.J. Prahova: “Am mers acasă la o bătrânică dragă sufletului nostru”

John Cristea va intra în LIVE, începând cu ora 22:00, de la Spitalul de Pediatrie din Ploiești. Acesta va anunța ce cadouri a reușit să aducă de la Moș Crăciun.

Mesajul postat pe pagina de Facebook Generația lui John

“În seara de Crăciun, mai exact pe data de 24 decembrie, imediat după ora 22:00, ajutoarele lui Moș Crăciun ajung la Spitalul de Pediatrie din Ploiești.

Generația lui John își propune ca Moș Crăciun să ajungă la Spitalul de Pediatrie din Ploiești pentru a oferi un zâmbet și cadouri pentru 50 de micuți. Este necesară suma de 5000 de lei. Cadourile pentru cei mici vor fi în valoare de aproximativ 100 de lei de copil.

Citește și: Vino în Ploiești la Cafeneaua lui Caragiale, prima cafenea-muzeu din România

Dacă doriți să faceți parte din această poveste puteți să donați pentru a cumpăra cele 50 de cadouri. Vă rog să îmi scrieți în privat pentru a vă trimite contul bancar. Timpul e scurt și mergem la cumpărături duminică dimineața.

Am nevoie de un voluntar care să vină cu mine la cumpărături, dar și în live-ul de la ora 22:00, din seara de Crăciun (mesaj în privat). Cei care donează și doresc, vor fi menționați în cadrul live-ului din fața spitalului, live care va începe de la ora 22:00.

Vă mulțumesc anticipat pentru că sunteți alături de cei mici. Împreună reușim să facem fapte bune pentru comunitate. #LeapsaBinelui Semnat, John Cristea.”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook.

Pentru donații, apasă pe acest link.

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content