generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Sfaturi pentru când îți iei un credit pe 30 de ani. Invitat, Cristian Ionescu, îndrumător financiar

credit 30 ani, Cristian Ionescu, îndrumător financiar, emisiune, Griss Cafe, business, John Cristea

Urmărește emisiunea cu Cristian Ionescu pentru a-ți răspunde la întrebările financiare. Vrei să-ți iei un credit pe 30 de ani? Ți-ai pus banii la saltea, dar nu înțelegi cum ai putea să îi investești? Vrei să-ți pui viața în ordine și să înțelegi pe ce cheltui banii?

Urmărește emisiunea Generația lui John în care Cristian Ionescu, planificator financiar, îți răspunde la întrebări legate planificarea banilor. Învață cum să economisești banii pe care îi câștigi și investește în business-uri profitabile. În cadrul emisiunii poți afla cum funcționează fondurile europene și de ce mulți dintre cei care aplică, nu câștigă proiectele.

Cristian Ionescu, planificator financiar, în emisiunea Generația lui John

Cristian Ionescu e unul dintre oamenii pe care e bine să îi întâlnești la timp. Aș pune că pe la vârsta de 18-20 e ani, atunci când deja apar primii bani de buzunar câștigați dintr-un job part-time. Nu e capăt de drum dacă începi să ai grijă de bani mai târziu, pe la vârsta de 30 de ani. Totuși, ai pierdut trenul intercity, trenul de mare viteză.

Niciodată nu e prea târziu să începi. Dar începe!

Începe să ai grijă de viața ta și de banii care îți controlează viața. Responsabilizarea e cea mai bună cale către un cont bancar care nu se golește după primele zile de la salariu. Iar cu puțin noroc și multă muncă, la un moment dat, posibil să îl întâlnești pe Cristian sau orice alt îndrumător financiar, care să te ajute să îți creezi un business. Dacă nu ai bani, nu-ți face griji. În emisiune se discută inclusiv despre oportunitățile venite prin fondurile europene.

Mulțumim Griss Cafe din Ploiești pentru găzduirea emisiunii.

Citește și: Nu ziua de luni e de vină! Și nici colegul… Ci efectele alegerilor tale

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content