generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Matei Caravia, tânărul diagnosticat cu o boală gravă: “Vă mulțumesc că îmi sunteți alături. Totul va fi bine”

Matei Caravia, mesaj, tânăr, tumoare, stare de sănătate, liceu Cuza Ploiești, operație, RMN, CSM Ploiești, 15 ani, caz umanitar

Matei Caravia, tânărul în vârstă de 15 ani, elev la Colegiul Național “Alexandru Ioan Cuza” Ploiești”, are un mesaj pentru toți cei care îi sunt alături. Acesta le mulțumește tuturor celor care în această perioadă dificilă îi sunt alături. Mesajul video la finalul articolului.

Matei Caravia a fost diagnosticat cu tumoare. Vestea a aflat-o la balul bobocilor. Curând avea să afle că trebuie să se opereze de urgență. Operația a fost o reușită, însă în prezent medicii sunt pregătiți să îi ofere un tratament special pentru ca starea lui Matei să se îmbunătățească. 

Citește și: Adelina Trandafir colorează pereții caselor și viețile oamenilor: “Folosesc nuanțe vii pentru o lume de poveste”

Matei spune că nu mai avea deloc încredere în el și că doar o putere Dumnezeiască l-a adus cu picioarele pe pământ. În aceste momente Matei se află în Italia pentru a urma tratamentul. Acesta spune că este foarte optimist în legătură cu ce urmează să i se întâmple. 

Mesajul lui Matei Caravia Moroianu pentru toți cei care îl susțin în aceste momente dificile

“Sunt Caravia Moroianu Matei și am 15 ani. De 9 ani fac fotbal la CSM Ploiești, sunt la Liceul “Alexandru Ioan Cuza” din Ploiești și sunt o fire energică și foarte competitivă. Dar toate astea s-au schimbat de când am aflat ca am această problemă de sănătate, această tumoare malignă. 

Totul a început la balul bobocilor. Mă luase o durere de foarte mare de cap, nu mai putea să stau în picioare. Am zis că este o simplă răceală și m-am așezat pe scaun, dar durerea a început să persiste. După o săptămână nu mai puteam să mă mișc și tot ce mâncam vomitam. În acel moment am luat decizia de a mă duce la doctor. Acolo mi s-a făcut un RMN și acei oameni mi-au spus că se vede ceva în capul meu, doar că trebuie să mă duc la un doctor care să interpreteze acel RMN. 

Citește și: Ești părinte și vrei să vezi Avatar 2? Nu merge cu cei mici la cinema. Nu-i chinui vreme de 3 ore!

Doctorul mi-a spus că este o tumoare și că pot să scap de acea tumoare doar prin operație. În acel moment am fost foarte supărat, gândeam negativist. Eram sigur că o să se întâmple ceva rău, dar în acel moment Dumnezeu m-a pus cu picioarele pe pâmânt și am trecut și peste acea operație cu bine.

La biopsie a ieșit rezultatul negativ că este tumoare malignă, că trebuie să urmez un tratament care este foarte important de acum înainte. Acel tratament se poate face numai în Italia.

Acum sunt în Italia. Mi-am făcut toate analizeze și un RMN. Au ieșit foarte bine. Următoarele analize vor indica dacă încep tratamentul acum.

Citește și: Marcel Căpraru, profesorul educației Montessori în România, la Ploiești: “Adulții nu fac copii, ci dragoste” – VIDEO

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru încredere. Sincer, vă simt alături de mine, chiar dacă fizic nu sunteți aici sau eu acolo. Chiar m-ați ajutat și vă mulțumesc din suflet pentru asta. Totul răul spre bine. Sunt sigur că totul va fi bine. 

Cum nu am avut încredere în mine la operație, acum știu că totul o să iasă bine. Acum am încredere în mine și vă am și pe voi. Mă susțineți. Sunt foarte optimist. Totul o să iasă bine. Cu Dumnezeu înainte.”, a spus Matei Caravia Moroianu.

Matei Caravia, video cu starea de sănătate

Conturi donații pentru Matei Caravia

RO57 RZBR 0000 0600 2414 3443 – Cont RON

RO04 RZBR 0000 0600 2414 3912 – Cont EURO – SWIFT : RZBRROBU

Revolut: RO21 BREL 0005 5258 4614 0100 sau ANA MARIA C :@anamaraiv2

Sau prin intermediul Asociației MagiCamp – cu menţiunea „pentru Matei Caravia Moroianu” în contul: RO19BACX0000001062715000 – Cont RON

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.