generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Unde ar ascunde românii un milion de dolari în cazul unei percheziții: “În oala cu sarmale, sub parchet, în rezervorul de apă…”

1 milion de dolari, bani, unde ascund banii, poliție, percheziție casă, mesaje pe facebook, provocare, bani în casă, joc creativ, întrebare

O postare lansată pe Facebook a stârnit sute de mesaje din partea celor mai creativi participanți la joc. Utilizatorii au fost provocați să spună unde ar ascunde 1 milion de dolari, în mai puțin de o oră, dacă ar veni poliția să le percheziționeze casa.

O altă regulă a jocului a fost ca utilizatorii să ascundă banii în interiorul casei. Propunerile au fost ingenioase, iar cei care au intrat în acest joc au dat dovadă de imaginație și atenție la detalii. 

Citește și: Ploiești în ultima zi din an. I-am întrebat pe oameni ce-și doresc de la anul 2023 – VIDEO

Sub parchet, în ușă, în rezervorul de apă de la baie, în oala cu sarmale, sub masca de la baie, în ghiveci sau sub parchet sunt doar câteva dintre locurile inedite în care utilizatorii ar ascunde banii în cazul percheziției. 

Câteva dintre mesajele primite pe Facebook

“Stai la curte: în 20 de minute îi poți bagă într-un sac duritate mare, apoi în alt sac și tot așa până la 10, 15 saci. Îi legi bine, extrem de bine, aruncat în fosa septică, apoi poți spune că scoți bani și din rahat. Stai la bloc… ai lift, puțul liftului locul ideal, n-ai lift, cumperi cea mai mare plantă posibilă de apartament cu ghiveci baban, pui bani, pui planta, pui pământ…”, a scris Nicolas.

“Cred că cea mai bună soluție ar fi să urc în pod, în cel mai greu accesibil loc, scot niște scânduri din podeaua podului și pun banii acolo. Pun scândurile la loc, le bag câteva șuruburi și cam aia e. Dacă nu au un pont, nu cred că vor merge atât de departe încât să caute acolo.”, a scris Ionuț.

Citește și: Ce poți să faci la reuniunile de familie astfel încât progresul din terapie să nu fie anulat? 

“Sub parchet și pun robotul să spele încontinuu în timpul percheziției. Dacă cineva îndrăznește să calce pe parchetul meu proaspăt spălat… Pffff, nici nu o să mai aibă ce să facă cu acel milion de dolari pentru maxim 10 secunde cât va mai trăi.”, a scris Iulia.

“Ca să intru în spiritul jocului, eu nu i-aș ascunde, i-aș pune în niște saci mici termorezistenți. Pot folosi și folie de plastic din comerț, după care i-aș pune într-un sac de gunoi și i-aș arunca la vecinul meu în curte cu mesajul în interior care să spună în felul următor: «dacă lași sacul unde este, primești 100.000, dacă banii dispar, o să spun ca a fost planul tău și că tu ai dispărut cu banii». La vecini nu poate controla deoarece este mandatul de percheziție doar pe casa ta!”, a scris George.

“I-aș împacheta în foi de varză și i-aș pune în oala în frigider pe post de sarmale.”, a scris Alina.

Vezi toate răspunsurile pe pagina de Facebook Generația lui John:

Citește și: Ești părinte și vrei să vezi Avatar 2? Nu merge cu cei mici la cinema. Nu-i chinui vreme de 3 ore!

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content