generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Ești părinte și vrei să vezi Avatar 2? Nu merge cu cei mici la cinema. Nu-i chinui vreme de 3 ore!

Avatar 2, cinema, experiență, copil la film, cât durează Avatar, vreau acasă mami, fetiță la cinema, educație, părinți

Astăzi am asistat la o scenă mai puțin plăcută la cinema. O mămică și-a adus fetița de nici 5 anișori la film. Avatar 2 durează aproximativ 3 ore, e interzis minorilor sub 12 ani (fără acordul părinților) și are secvențe total nepotrivite pentru un copil.

Nu e normal ca un copil să asiste la scene de violență explicită, dar mai ales nu e normal să chinui un copil să stea 3 ore la un film pe care nu îl înțelege.

Nu treceau 10 minute și cea mică întreba: “Gata, s-a terminat?”, Mai e mult?”, “M-am plictisit.”, Vreau acasă!” și multe alte întrebări total normale pentru un copil aproape obligat să stea la film.

Citește și: Adelina Trandafir colorează pereții caselor și viețile oamenilor: “Folosesc nuanțe vii pentru o lume de poveste”

Sper ca părinții din ziua de astăzi să trezească la realitate și să nu mai facă astfel de gafe. Pentru cei mici există suficiente filme la cinema.

Avatar 2 nu e pentru copii. Părinții să nu își mai chinuie copiii vreme de 3 ore la un film interzis celor sub 12 ani. E păcat să rămână copilul traumatizat la scene în care unui personaj i se taie o mână, oamenii se omoară între ei sau cineva își dă duhul în mod explicit.

P.S. Fetița tușea des, zgomotos și părea că se îneacă tot timpul… Nu știu dacă filmul îi influența negativ starea!

Citește și: Expoziție de pictură “Geometric Soul” în showroom-ul Toyota Ploiești: “Mintea să fie redusă la tăcere și să ne lăsăm ghidați de simțuri”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content