generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Experiența mea la restaurant Casa Seciu, după Revelion. Plus Ionuț, ospătarul cel amabil

restaurant, Casa Seciu, peisaj, restaurant în Prahova, experiență, meniu Casa Seciu, intrare restaurant

Povestea pe care o scriu aici e de pe data de 3 ianuarie 2023. Adică de acum câteva zile. Pentru că vremea era frumoasă, însă multe dintre localuri erau închise, am zis să hoinăresc, nu departe de casă, ca să văd ce restaurante sunt deschise imediat după petrecerile de Revelion.

Până ne-am decis, eu și câțiva prieteni, să ieșim, s-a lăsat seara, așadar am zis că ce-ar fi să mergem către Seciu. Toți cei care au vizitat zona sunt convins că au tras pe dreapta și au făcut cel puțin o poză cu peisajul de vis. Parcă nici nu ar fi România!

Citește și: Unde ar ascunde românii un milion de dolari în cazul unei percheziții: “În oala cu sarmale, sub parchet, în rezervorul de apă…”

Am urcat, am făcut poze, apoi am zis să trecem o fugă pe la Casa Seciu. Credeam că e închis. Erau doar câteva mașini parcate, iar asta mă făcea să înțeleg că nu prea e de vizitat locația, cel puțin nu atunci.

Minune! La Casa Seciu era deschis după Revelion

Cu ceva curaj am ieșit din mașină și am început să cercetez. Chiar mă gândeam cum ar fi totuși să fie deschis. Și, spre surprinderea mea, am găsit oameni primitori imediat ce am intrat în locația Casa Seciu.

Am mai fost la Casa Seciu înainte de pandemie, însă nu m-a dat pe spate, deși serviciile lor au fost de calitate. Probabil eram eu pe grabă sau nu am stat să analizez fiecare detaliu. 

Să continuăm. Imediat ce am intrat în restaurant, au venit în întâmpinarea noastră 2 ospătari. Îmi era teamă că ne vor tăia entuziasmul și că vor spune că e închis. Nu, chiar nu, chiar era deschis și asta m-a făcut să fiu și mai atent la locație.

Am fost invitați să luăm masa într-un spațiul fain, cu vedere către milioane de luminițe, așa cum le zic eu. Era cald, erau clienți și totul mergea cel puțin bine. 

Ionuț, ospătarul de la Casa Seciu

La un moment dat, un ospătar pe nume Ionuț (tânăr, până în 30 de ani), pentru că a văzut că mă tot uit de parcă aș căuta ceva, m-a invitat într-o altă incintă în care nu era nimeni, dar era totul aranjat ca gata pentru Revelion, nuntă, botez etc. și m-a întrebat dacă îmi place încăperea. Să ne înțelegem: nu că îmi plăcea, ci era absolut fabuloasă. Am zis da, am admirat și i-am spus că mi-ar plăcea să rămân acolo pentru masa de seară. 

Ca prin minune, ospătarul ne-a dat undă verde, ne-a aranjat totul ca la carte și ne-a poftit să ne așezăm în noul spațiu de la restaurant Casa Seciu. Da, ne-am luat o locație ca pentru regi, așa i-am zis și ne-am simțit răsfățați atât din punct de vedere al servirii, cât și din punct de vedere al preparatelor. 

Citește și: Ce poți să faci la reuniunile de familie astfel încât progresul din terapie să nu fie anulat? 

Felicitările mele merg către Ionuț care, din punctul meu de vedere este un ospărat de nota 10 care își face treaba impecabil. Și da, îl laud mai alea cum, după pandemie – e mare lucru să îți mai faci treaba așa cum trebuie, mai ales dacă e mai simplu să faci doar ceea ce vrei. Se știu ei acei ospătari care doar așteaptă să pleci mai repede sau care stau în spatele tău zici că sunt spioni plătiți.

Mai jos vă las câteva dintre bucatele pe care le-am gustat și vă invit și pe voi să faceți o vizită la Casa Seciu. Vă garantez că veți câștiga timp de calitate!

Cum arată preparatele de la restaurant Casa Seciu

Citește și: Pleașa, un sat din România unde primăria oferă internet gratuit. Ce viteză are internetul WiFi4EU

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content