generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Moon Village Comarnic, paradisul relaxării de pe Valea Prahovei. Vila Hyperion Loft

Moon Village Comarnic, cazare Comarnic, vile Comarnic, recenzie Moon Comarnic, vila Hyperion Loft, condiții cazare, recenzie, poze Moon Comarnic, Valea Prahovei, cover

Ia-ți o pauză de la tot ce faci și mergi în Comarnic. Am descoperit Moon Village Comarnic și vreau să-ți povestesc despre experiența pe care am avut-o. Despre această cazare am doar cuvinte de laudă. Moon Village Comarnic este un mic paradis.

Vilele în care te cazezi vin cu toate dotările, ca și cum, de mâine, te-ai muta cu toată familia în casă nouă. În rândurile care urmează îți povestesc pe larg despre cazarea într-una dintre vilele Moon Comarnic. Vila Hyperion Loft.

Citește și: Textul care a stârnit mii de reacții în online: “Am crezut că sărăcia înseamnă lipsa banilor”

Am avut mai multe zile la rând în care am fost plin. Efectiv plin și fără timp să respir. Iar apoi, fix în mijlocul săptămânii, am prins o “fereastră”. Una de aproape 24 de ore. Teoretic ar fi trebuit să trag tare în continuare, însă am zis că merit o scurtă pauză de relaxare.

Am vrut la munte, dar am ajuns la Moon, în Comarnic

Voiam să merg la munte, dar mă gândeam că drumul dus-întors până în Predeal sau chiar Brașov e destul de lung. Nu voiam să stau prea mult în trafic, dar voiam totuși să ies undeva, nu în oraș, ci undeva unde să mă pot caza, să am parte de un peisaj de vis, iar aerul să fie ca de munte.

Știu, pare imposibil! Locația o aveam salvată încă de anul trecut, atunci când mi-a povestit o prietenă despre cât de fain e la Moon Village Comarnic. Când am auzit de Comarnic am dat să fug. Mă gândeam că nu are rost să-mi bat capul cu astfel de recomandări. Ce cazare faină să fie în Comarnic?

Am căutat Moon Village Comarnic pe Google. Voiam să văd poze

Am căutat pe google și am văzut vilele de la Moon Comarnic. Da, m-au convins rapid că merită experiența, măcar o dată.

Așadar, fix în mijlocul săptămânii m-am cazat cu familia într-o vilă, cel puțin superbă, din cartierul Moon Comarnic. Vila are toate dotările, ca și cum tocmai ți-ai luat casă pe pământ și te muți, cu cățel, cu purcel, acolo. Nu ai nevoie de nimic. Ai absolut tot!

Citește și: Ramona, îngerul adăpostului de câini din Poiana Copăceni: “Crochetele ne mai ajung câteva zile…”

Am înțeles că anumite căsuțe de acolo sunt de vânzare, însă prețurile sunt piperate. Mai durează până ajung milionar în euro, dar iau în calcul ideea unei astfel de vile, vilă care sunt convins că poate să satisfacă multe dintre pretențiile unor foști corporatiști care vor să scape de grijile cotidiene.

Părerea mea despre Moon Comarnic?

Pentru început prețul poate părea destul de piperat, însă depinde dacă mergeți 2 persoane sau mai multe. Prețul e mai mult decât decent dacă mergeți 4 persoane. Spațiu suficient, cafea la discreție, cărți motivaționale și un șemineu Instagramabil.

Vila în care m-am cazat nu ducea lipsă de căldură. Cald din 3 direcții: calorifere, șemineu și aer condiționat. S-au făcut investiții serioase, iar condițiile sunt mult peste media cazărilor de pe Valea Prahovei. Bravo!

Cei de la Moon Comarnic sunt mai mult decât amabili

Dacă nu ești pus pe socializare există posibilitatea de self check-in. Chiar dacă Tazz nu merge în zonă, există restaurante care livrează mâncare la domiciliu în Comarnic. Am reușit să comand atât micul dejun, cât și o cină cu bucate alese. Prețurile bunicele: cam 200 de lei pentru 4 persoane.

Vila în care m-am cazat se numește Hyperion Loft, iar dacă nu ai somn, prinzi un răsărit de toată frumusețea. În plus, te vizitează și niște mici bănoși simpatici pe care i-am și fotografiat.

Recomand locația pentru cel puțin 2 nopți de cazare, pentru relaxare, grătare (fiecare vilă are în dotare un grătar), zile cu familia și/sau momente de liniște deplină.

Citește și: Experiența mea la restaurant Casa Seciu, după Revelion. Plus Ionuț, ospătarul cel amabil

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content