generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Castelul Cantacuzino – Mega Hype datorită serialului Wednesday

Castelul-Cantacuzino-serial-Wednesday-Netflix-preturi-pret-intrare-parere-turism-munti

Am fost la castelul în care s-a filmat o mare parte din serialul Netflix, fenomen în rândul adolescenților, Wednesday. Merită vizita?

Castelul Cantacuzino se bucură de un foarte mare număr de vizitatori odată cu lansarea serialului Wednesday, însă cât din ceea ce oferă turiștilor merită banii? Priveliștea și arhitectura castelului sunt cu siguranță răpitoare, iar pentru cei care sunt pasionați de fotografie este un loc minunat pentru a trage câteva cadre frumoase și delicate.

Cât costă să vizitezi castelul?

Mai mult decât merită! Tot acest hype și toată mediatizarea și popularitatea de care are parte odată cu serialul atrage cât mai mulți turiști străini cărora le fură ochii cu câteva poze din serial, însă nimic atât de impresionant care să merite prețul biletului.

Citește și: Bun venit în învățământul românesc de stat! După 15 ani de studii, salariu sub 2000 lei

Dacă analizăm puțin piața vedem că celelalte puncte turistice din zonă, castelele în special, pun la dispoziție vizita interior-exterior pentru un preț cu totul diferit și accesibil oricărui buzunar.

Ce poți să faci la Castelul Cantacuzino?

Poți face poze, să vizitezi interiorul castelului, poți să îți suveniruri și să te dai în leagăn. De asemenea există o terasă unde poți să bei o cafea și/sau să mănânci cu o priveliște de vis în spate. Personal am fost plăcut surprinsă de priveliște și cam atât.

Cel mai mare minus pentru mine

Nu este un loc kids friendly neapărat, sau mai bine zis nu este recomandat pentru bebeluși și copii mici care au nevoie de cărucior sau tricicletă pentru că sunt prea multe scări, astfel o să faci febră musculară dacă vii cu cel mic și vrei să stai mai mult decât pentru 2-3 poze.

Imagini de la Castelul Cantacuzino

Citește și: Moon Village Comarnic, paradisul relaxării de pe Valea Prahovei. Vila Hyperion Loft

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of Ana Maria Andronache

Ana Maria Andronache

Născută în toamna anului 1999 la Ploiești, am terminat Colegiul Național Nichita Stănescu, Ploiești, profil Mate-info, iar ulterior am făcut facultatea de Litere, București, la momentul actual fiind student în ultimul an la masteratul Didactici ale disciplinelor filologice, UniBuc. Studentă, soție, mamă, profesoară, om. Am 23 de ani și multe vise(uri). Am două premise în viață după care mă ghidez: Nimic fără Dumnezeu și Dumnezeu îi ajută pe cei care se ajută singuri. În traducere liberă, Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în sac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content