generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Marcel Căpraru, profesorul educației Montessori în România, la Ploiești: “Adulții nu fac copii, ci dragoste” – VIDEO

Marcel Căpraru, metoda Montessori, conferință Ploiești, educația Montessori, Maria Montessori, centru educațional Montessori

Marcel Căpraru, profesorul care a adus educația Montessori în România, a fost prezent miercuri, 7 decembrie, în Ploiești, în cadrul conferinței “Totul despre educația Montessori”.

În cadrul acestui articolul poți urmări un scurt fragment video din cadrul conferinței în care profesorul Marcel Căpraru povestește despre cum este percepută educația în ziua de astăzi.

“Nu ne-am născut adulți, nu? Am fost cu toții mici, la un moment dat. Societatea ne-a învățat că școala se face doar într-un anume fel. Metoda Montessori nu este despre Maria Montessori, ci despre copiii din jurul nostru. Metoda poate fi descoperită doar dacă suntem atenți la nevoile celor mici.”, a declarat Marcel Căpraru, prezent fiind la Ploiești.

Citește și: Cum arată Art Safari 2022, artă în valoare de peste 14 milioane de euro – VIDEO

Mai multe detalii despre educația Montessori puteți afla de la cadrele didactice care au pus bazele unui centru educațional Montessori în Ploiești.

“Mă bucur foarte mult că am reușit să îl aducem pe domnul profesor Marcel Căpraru la Ploiești. Mulțumim tuturor celor care au venit în această seară la eveniment. Este un început frumos către ceea ce ne-am propus: să informăm părinții și profesorii din Prahova despre metoda Montessori.”, a adăugat Daniela Preda, cadru didactic Montessori.

Detalii pe pagina de Facebook: Educație Montessori Ploiești

Marcel Căpraru, conferință la Ploiești despre metoda Montessori

Foto cu Marcel Căpraru în cadrul conferinței “Totul despre educația Montessori”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content