generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Inteligența artificială, creativă și utilă. În doar câteva secunde AI-ul a reușit să scrie un scenariu în limba română – VIDEO

inteligență artificială, AI, robot inteligent, openai, chat, compuneri, referate, scenarii, test AI, limba română

Cu doar câteva click-uri ajungi să îti faci referatul pentru școală sau un scenariu de film cu ajutorul inteligenței artificiale. În materialul video din acest articol poți vedea cum se creează întreg textul, scris în limba română și cu diacritice, în doar câteva secunde.

I-am spus AI-ul să “scrie un scenariu despre prezentatorul John Cristea”. Cum s-a descurcat AI-ul? Răspunsul se află la finalul articolului.

Ce este impresionat la tehnologia AI? Datele folosite în cadrul creației sunt culese de pe internet și puse într-o ordine logică, alta de fiecare dată. Deși frazele folosite de AI sunt simple, acestea au legătură între ele. Semnele de punctuație nu lipesc și sunt puse corect.

Citește și: Adelina Trandafir colorează pereții caselor și viețile oamenilor: “Folosesc nuanțe vii pentru o lume de poveste”

Deși la început de drum, această tehnologie va ajuta elevii, profesorii și creatorii de conținut să obțină cu ușurință texte creative și originale. Tot această tehnologie le va permite utilizatorilor să își ușureze viața, mai ales atunci când sunt în pană idei,.

Pentru cei care sunt interesați să testeze site-ul pe care a fost realizat testul, puteți accesa https://chat.openai.com/chat. Imediat după crearea contului, cont care se realizează în mod gratuit, inteligența artificială este pregătită să creeze orice. Spor la imaginație.

Inteligența artificială – test video cu text în limba română

Citește și: ANDREI IVĂNESCU – VREAU SĂ DEVIN MILIONAR ÎN EXPERIENȚE | PODCAST GENERAȚIA LUI JOHN, EP. 25

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content