generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Filon de România, rampă de lansare spre concursurile internaționale de miss. Casting județean

Filon de România, rampă de lansare, concursuri internaționale, casting județean, Diana Stanciu, Marius Seceleanu, regulament, casting modeling, casting Prahova, contract agenție modeling

Ai între 14 și 26 de ani, aspect fizic plăcut și abilități în domeniul comunicării? Dacă da, ești așteptată să te înscrii la castingul pe județul PRAHOVA din cadrul concursului „Filon de România”.

Organizatorul concursului este Asociația Clubul Rotary Valea Prahovei din Bușteni, reprezentată de Marius Seceleanu, creatorul proiectului „FILONUL”, președintele juriului național. Precursorul acestui proiect a fost un proiect similar, InfoFashion România, dezvoltat tot de Marius Seceleanu, proiect care a cuprins 31 de evenimente naționale având ca subiect comun împletirea dintre frumusețe și modă organizate în perioada 2002-2022.

În cei 20 de ani de selecții au participat peste 1300 de concurente din toată țara, din care peste 140 au reprezentat România la diferite concursuri internaționale.

Citește și: Cum arată Miracol Therapy Ploiești, centrul de zi pentru copiii cu dizabilități – VIDEO

Selecția pe județul Prahova este coordonată de către Diana Stanciu, fotograf și manager al agenției UNIQUE MODELS, care oferă, de asemenea, în cadrul castingului, premii care constau în contracte cu agenția, în vederea unei cariere pe termen lung în modeling.

Detalii preselecție Filon de România

Preselecția se adresează următoarelor două categorii de concurente: adolescente – minim 14 ani împliniți la data de 01.02.2023 și maxim 18 ani împliniți la data de 30.06.2023; tinere – minim 18 ani împliniți la data de 01.07.2023, maxim 26 de ani împliniți la data de 01.09.2023. La casting pot participa concurentele născute în județul nostru și cele ce au domiciliul actual în județ, inclusiv cele aflate la studii pentru perioade determinate.

Criteriile de selecție la castingurile județene vor fi următoarele: aspect fizic plăcut; înălțime: minim 1,65 m – maxim 1,83 m; conturi de socializare care să reflecte gust estetic, fotogenie, capacitate de comunicare, abilități în domeniul comunicării, buna cunoaștere a unei limbi de circulație internațională, preferabil limba engleză, activități în domeniul modelingului (nu este un criteriu obligatoriu, reprezentare internațională la diferite concursuri de frumusețe, participare la diferite evenimente naționale legate de modeling, actorie, dezbateri publice, arte vizuale, etc. Nu sunt obligatorii, dar vor fi apreciate, excelența în diferite domenii și talentele artistice, cunoașterea tradițiilor, obiceiurilor și valorilor locale.

Citește și: Un cunoscut vlogger din România susține interzicerea reclamelor la jocurile de noroc

La preselecția județeană, ce va avea loc la Agenția Unique Models din Ploiești, strada Mărășești 285B, în incinta Parcului Municipal Vest, Clădirea Centrului de Excelență, în 24 martie 2023, ora 16.00, participantele trebuie să se prezinte în ținută de casting: top, fustă/pantalon scurt, pantofi cu toc, machiaj natural, având fișa de casting completată și semnată de unul din părinți (doar pentru concurentele minore) ce se poate descărca de la adresa: https://www.filonul.ro/fisa-casting-date-personale

Componența juriului este următoarea: 

Președinte juriu : Diana Stanciu, fotograf și manager al Agenției Unique Models

Loredana Marin, Lace Magazine

Alexandra Catrangiu, designer

Anca Dumitrache, Brow and Make-up Artist

Raluca Eparu, jurnalist Prahova Economica

Citește și: Dragoș Pătraru, lecții transformatoare despre viață: “Credeam că e vina săracului că e sărac…”

Laura Mistodinis, fondator Sisu Academy

John Cristea – jurnalist și fondator Generația lui John

Ioana Roncu – make-up artist 

Aida Caramidaru – content writer

Diata Uta – actriță

După vizionarea tuturor participantelor la casting și deliberări, juriul va anunța concurentele ce vor fi intervievate suplimentar, în scopul stabilirii ierarhiei finale, conform algoritmului de reprezentare din regulament.

După selecția a 20 concurente de 18-26 ani și a 10 concurente de 14-17 ani din județul Prahova, fotografiile acestora vor fi postate pe contul de Instagram și Facebook Filon de România și votate de public în săptămâna următoare castingului. După încheierea votului pe fiecare județ, va fi anunțată câștigătoarea ce se va califica automat în etapa finalelor zonale, respectiv 10 concurente de 18-26 ani și 5 concurente de 14-17 ani.

Citește și: Romina, VTM – filmul care nu este despre maneliști și cocalari, unde nimeni nu înjură, plus păcănele

Totodată, până la ora 21 a zilei de duminică de după încheierea votării în fiecare județ, se face o nouă ierarhizare de către juriul județean și alta de către cel național, între timp fiind studiate profilurile concurentelor de pe rețelele sociale.

Se califică în faza finalelor zonale primele 3 concurente din ierarhia juriului județean și primele 3 din ierarhia juriului național, împreună cu câștigătoarea votului online. Anunțarea centralizării rezultatelor se va face în cursul săptămânii următoare, de după încheierea votului, pentru fiecare județ, pe www.filonul.ro și pe rețelele de socializare facebook.com/filonderomania și instagram.com/filonderomania.

Citește și: Posibil să primești amendă chiar dacă plătești, prin SMS, taxa de pod de la Fetești: “În sistemul nostru nu apare plata”

Participantele la categoria 14-17 ani rămase în Top 20 național după trecerea tuturor preselecțiilor se vor califica automat în etapa finală zonală din anii viitori, după ce devin majore.

Participantele la categoria 18-26 ani ce vor trece toate preselecțiile vor fi recompensate cu premii ce constau în reprezentarea României la următoarele concursuri internaționale: MISS SUPRANAȚIONAL 2024, MISS INTERCONTINENTAL 2023, TOP MODEL OF THE WORLD 2023, THE MISS GLOBE 2023, MISS AURA INTERNAȚIONAL 2024, MISS TOURISM WORLD 2024.

Regulamentul complet al preselecției „Filon de România 2023” poate fi consultat pe www.filonul.ro.

Nu există nici o taxă de participare la acest casting. 

Sursa foto: Ana Dănilă, Unique Models Agency 

www.uniquemodelsagency.ro

Citește și: Studentă stabilită în UK: “Mi-aș dori să nu fiu un adult posomorât, căruia nu îi place nimic și are mereu ceva de comentat”

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Picture of Generația lui John

Generația lui John

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content