generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

La Cocoş a deschis al treilea hipermarket şi a ajuns la afaceri de 713 mil. lei

La Cocoș, prețuri mici, al treilea hipermarket, 713 milioane, Iulian Nica

Retailerul La Cocoş, controlat de antreprenorul Iulian Nica, şi-a majorat anul trecut afacerile cu circa 30%, de două ori mai rapid decât inflaţia, vânzările companiei ajungând la 713 mil. lei.

Creşterea este susţinută – chiar dacă într-o mai mică măsură – şi de deschiderea celui de-al treilea magazin al companiei, în Ploieşti, este vorba de a doua unitate din oraş.

Citește și: Textul care a stârnit mii de reacții în online: “Am crezut că sărăcia înseamnă lipsa banilor”

Aceasta a fost inaugurată însă în toamna lui 2022, aşa că nu a prins decât câteva luni de funcţionare. Re­tailerul La Cocoş este activ pe formatul de hipermarket şi este cunoscut pentru politica preţurilor mici. Aceasta a fost şi principala „armă“ a companiei în lupta cu concurenţa, în condiţiile în care formatul de magazine mari, de tip hipermarket, a tot pierdut teren în ultimii ani în favoarea discountului şi a proximităţii moderne.

Pentru a ţine preţurile jos însă, compania a investit mai puţin în amenajare şi ambianţă.
Deşi sunt voci care spun că a apus vremea hipermarketurilor, rezultatele La Cocoş vin să infirme această teorie. Ba mai mult, conform datelor ZF, primele două magazine se numără printre cele mai bune ca vânzări din România.

Citește și: Supermarketul La Cocoș, sponsor principal al concursului Miss Generația lui John 2023

Cele mai bune magazine de retail alimentar din România ca vânzări sunt, conform ultimelor date ZF, hipermarketurile Carrefour Băneasa, Auchan Titan şi Cora Lujerului, fiecare cu afaceri de sub 100 mil. euro anual. Totuşi, ele au suprafeţe aproape duble sau chiar de aproape trei ori mai mari decât La Cocoş Bucureşti şi, respectiv, Ploieşti.

Sursa: ZF.ro

supermarketul La Cocoș, sponsor principal, Miss Generația lui John 2023, frumusețe fără filtre

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

John Cristea

John Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content