generatia_lui_john_logo_300px

Portavoce pentru tineret

Deschiderea Estetic Plaza Ploiești – epilare definitivă și remodelare corporală

Estetic Plaza Ploiești, epilare definitivă, epilare cu laser, epilare Ploiești, Ioana Teodorescu, remodelare corporală Ploiești, aparat laser ultrazoom

Estetic Plaza Ploiești se află în Piața Mihai Viteazul nr. 2, la parter, în locul renumitului Barber Black, zona Caraiman. Centrul Estetic Plaza Ploiești oferă servicii de epilare definitivă și remodelare corporală.

În cadrul articolului puteți vedea imagini de la deschiderea Estetic Plaza Ploiești, precum și un interviu cu antreprenoarea Ioana Teodorescu.

Conform celor de la Estetic Plaza, răsfățul doamnelor și domnișoarelor constă în epilare definitivă pentru toate tipurile de ten, consult gratuit pentru analiza firului de păr cu cameră UltraZOOM în care se pot aprecia rezultatul și eficiența, precum și remodelare corporală.

Vă puteți programa pe site-ul Estetic Plaza sau apelând numărul 0728.224.833.

Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație și al personalului profesionist, centrul Estetic Plaza Ploiești garantează rezultate excelente în toate serviciile oferite. Echipa dedicată îți va oferi consultații personalizate și va adapta tratamentele în funcție de nevoile și dorințele tale individuale.

Ioana Teodorescu, antreprenoarea Estetic Plaza Ploiești

“Bună tuturor! Sunt încântată să vă prezint cu mândrie transformarea recentă a afacerii noastre. În 2016 am lansat cu entuziasm primul barbershop din Ploiești, Barber Black, care ne-a adus bucurii și experiențe memorabile timp de șapte ani. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului am început să observăm nevoile și dorințele femeilor din comunitatea noastră.

Dorința de a contribui la stima de sine și încrederea lor ne-a determinat să facem o schimbare semnificativă. Așa că am decis să transformăm Barber Black într-un loc special, dedicat înfrumusețării și îngrijirii personale pentru femei – Estetic Plaza din Ploiești.

Centrul nostru estetic este acum pregătit să ofere cele mai inovatoare și eficiente tratamente de epilare definitivă cu laser și remodelare corporală.

Citește și: Adelina Trandafir colorează pereții caselor și viețile oamenilor: “Folosesc nuanțe vii pentru o lume de poveste”

Cunoaștem cât de important este ca femeile să se simtă bine în pielea lor și să se bucure de o stare de bine în fiecare zi. Echipa noastră profesionistă și pasionată este gata să ofere servicii personalizate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărei cliente. Ne-am echipat cu cele mai avansate tehnologii pentru epilare definitivă cu laser, pentru a asigura rezultate excepționale și o experiență plăcută în fiecare vizită.

La Estetic Plaza punem accent pe confort, siguranță și rezultate durabile

Astfel oferim fiecărei cliente un sentiment de împlinire și încredere în propriul trup. Suntem nerăbdători să fim alături de voi în această călătorie a frumuseții și ne dorim să vă oferim cele mai bune servicii într-un mediu relaxant și primitor.

Vă așteptăm cu brațele deschise la Estetic Plaza, locul unde frumusețea și încrederea se întâlnesc pentru a vă transforma în cea mai bună versiune a voastră!”, Ioana Teodorescu, cosmetician și antreprenor și Echipa Estetic Plaza Ploiești.

Deschiderea centrului Estetic Plaza din Ploiești

Oferte actuale Estetic Plaza Ploiești

Date de contact Estetic Plaza Ploiești

Adresa: Piața Mihai Viteazu, Bloc 37F, Ploiești
Telefon: 0728.224.833
Email: [email protected]

Citește și: Probleme cu greutatea? 12 obiceiuri sănătoase pentru a face pace cu cântarul

Datorită ție Generația lui John continuă să existe! Susține jurnalismul independent. Poți ajuta printr-o donație pe Revolut sau PayPal. Mulțumim anticipat.

Donează prin Revolut:

Donează prin PayPal:

Generația lui John

Generația lui John

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content